Afbeelding
Renier Westerhuis

Kaartverkoop voor tennistoernooi ‘Van Mossel Kia Dutch Open’ gestart

Tennis

AMERSFOORT Het jaarlijkse tennistoernooi met de Nederlandse top en spelers van internationale allure staat weer op de agenda. Het evenement vindt plaats van 10 tot 17 juli en de kaartverkoop is inmiddels van start gegaan. 

Het internationale ATP Challenger tennistoernooi wordt gehouden bij tennisclub ALTA in Amersfoort. ,,We zijn trots op het Van Mossel Kia Dutch Open in Amersfoort. Het is belangrijk voor toptennis in Nederland dat internationale spelers zich met buitenlandse spelers kunnen meten tijdens dit toernooi en belangrijke punten kunnen halen voor de internationale ranglijst. Met deze mooie samenwerking kunnen zoveel mogelijk tennisfans van toptennis genieten in Amersfoort,” aldus Bas Huijzer, divisiedirecteur Van Mossel Automotive Groep en Frank Daalhuisen, commercieel directeur Van Mossel Kia.

LOTING EN SPEELSCHEMA De loting, waaruit duidelijk wordt welke spelers wanneer tegenover elkaar komen te staan op de rode gravelondergrond, staat gepland op 9 juli bij spelershotel ‘Kontakt der Kontinenten’ in Amersfoort.

advertentie