De Bergcross in 2018. Foto uit archief.
De Bergcross in 2018. Foto uit archief. Foto Rinus van Denderen

Klaverblad Amersfoortse Bergcross uitgesteld

Overig

AMERSFOORT Atletiekvereniging Altis heeft in verband met de actuele corona maatregelen en besmettingen besloten om de Klaverblad Amersfoortse Bergcross uit te stellen. Oorspronkelijk was deze gepland voor 13 februari 2022. Er wordt nu gezocht naar mogelijkheden om de Klaverblad Amersfoortse Bergcross in maart of april van dit jaar te organiseren. 

,,De Klaverblad Amersfoortse Bergcross is traditioneel één van de eerste trailruns in het nieuwe jaar. Deze mooie, uitdagende cross gaat over een pittig parcours van de Utrechtse Heuvelrug en biedt een uitgebreid programma voor de jeugd, wedstrijdatleten en recreanten. Dit jaar kan het de dertigste keer worden dat de Bergcross georganiseerd wordt; een mooi jubileum,’’ laat de organisatie weten.

,,Helaas zijn de aantallen besmettingen op dit moment te hoog om de cross al in februari te kunnen laten plaatsvinden. Daarom heeft de organisatie besloten de cross uit te stellen. Op dit moment wordt onderzocht of het mogelijk is om de Klaverblad Amersfoortse Bergcrossin maart of april 2022 te organiseren.’’

Op de website www.bergcross.nl is de laatste informatie rond de Klaverblad Amersfoortse Bergcross te vinden, inclusief de Corona maatregelen die er tijdens de cross worden genomen en het eventueel aangepaste programma. Ook is het mogelijk om je aan te melden voor updates. Je ontvangt dan automatisch bericht wanneer er nieuws is, zoals wat de nieuwe datum wordt of wanneer de inschrijving wordt geopend.

advertentie