Het bijzondere parcours is ieder jaar het kenmerk van de City Trail.
Het bijzondere parcours is ieder jaar het kenmerk van de City Trail. Pareltjes Fotografie

Aanmelden voor derde Amersfoort City Trail is weer mogelijk

Overig

AMERSFOORT De derde editie van de Amersfoort City Trail vindt op zondag 27 maart plaats. Het hardloopevenement wil plezier en het ‘samen al hardlopend ontdekken van de stad’, voorop laten staan.

,,De City Trail is niet meer weg te denken uit Amersfoort. Jaarlijks ontdekken zo’n duizend deelnemers onze stad op een manier waarop zij dit nog nooit eerder hebben gedaan”, klinkt de organisatie enthousiast. Voor de 2022-editie is een nieuw parcours uitgezet, waarbij hardlopend door nieuwe interessante locaties wordt gelopen.

Deelnemers kunnen kiezen uit verschillende afstanden. De Family Run is ongeveer 3 kilometer de kortste afstand en hierdoor geschikt voor de jonge sportievelingen en gezinnen. Ook kan er gekozen worden voor de iets langere afstanden van 6- of 12 kilometer.

De inschrijving is reeds geopend en de voorbereidingen zijn al in volle gang. Verschillende nieuwe locaties hebben hun medewerking toegezegd en de eerste muzikanten hebben toezegging gedaan om de sfeer luister bij te zetten. Aanmelden kan via de website www.amersfoortcitytrail.nl. Lopers krijgen een gepersonaliseerd startnummer, een duurzame medaille en een uniek beleving in Amersfoort.

advertentie