MSE1 samen met de aanstormende talenten vanuit Peanuts.
MSE1 samen met de aanstormende talenten vanuit Peanuts. Foto: Jet Kraanen Fotografie Minder weergeven

Van Gent Finaleweken: sidderende laatste wedstrijd Crackerjacks MSE1 tegen Harlem Lakers

21 april 2023 om 10:34 Basketbal

AMERSFOORT Het eerste herenteam van basketbalvereniging Crackerjacks heeft zondag 16 april de laatste wedstrijd van het seizoen gespeeld tegen de Harlem Lakers. Daarbij werden ze ondersteund door de jongste spelers van Crackerjacks, de Peanuts.

De Peanuts waren bij de teambespreking, namen deel aan de line-up en konden daarna de wedstrijd van dichtbij volgen op een ereplaats op de tribune. In een goed gevulde sporthal vond de spannende wedstrijd plaats. ,,De zinderende atmosfeer maakte het tot een prachtige ervaring voor alle supporter”, kijkt voorzitter Arent-Jan Jongman terug.

De hele wedstrijd zaten beide teams elkaar op de hielen en wisselden de voorsprong af. Uiteindelijk werd met een driepunter in de laatste seconden de wedstrijd beslist in het voordeel van de Harlem Lakers. De Crackerjacks is daarmee voorlopig tweede geworden in de landelijke tweede divisie. ,,Al met al was het een fantastisch evenement waar, gezien de blije koppies van onze jongste spelers, een mooie herinnering mee is gemaakt.”

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie