De winkel van Willemse Schoenen op het Euterpeplein.
De winkel van Willemse Schoenen op het Euterpeplein. Willemse Schoenen Euterpeplein
De Etalage

Loop lekkerder dankzij Willemse Schoenen Amersfoort

22 maart 2023 om 19:43 Zakelijk

AMERSFOORT Aan de nieuwe voorjaarscollectie bij Willemse Schoenen zal het niet liggen. Alle merken, die comfortabel lopen hoog in het vaandel hebben, zijn hier te vinden. Draag je graag een schoen die veel steun geeft? Of heeft een soepele schoen van zachte materialen je voorkeur? En wat ís nu eigenlijk de juiste schoen voor jouw voet?

Goed passende schoenen kunnen veel klachten voorkomen of verlichten. Met de superslimme 3D-scanner, die bij Willemse Schoenen op het Euterpeplein 39 staat, ben je er zó achter. Binnen twintig seconden is de voet helemaal doorgemeten. Een filmpje met alle infografics van je voeten ontvang je meteen per mail. En samen met het deskundige advies kan het passen beginnen.

COMFORTABEL LOPEN

Willemse Schoenen heeft veel merken met verschillende leesten en wijdtematen in huis. En meer dan 80 procent van de collectie heeft een uitneembaar voetbed zodat eigen podologische zooltjes er goed in passen. Heeft u geen eigen zooltjes maar denkt u er wel baat bij te hebben? Willemse Schoenen heeft verschillende binnenzoolvarianten in huis. Nadat de scanner een advies gegeven heeft, kun je de aanbevolen zooltjes in de schoenen uitproberen om te kijken of het prettig aanvoelt. Zo ja, dan kun je ze meteen meenemen.

Amanda Willemse van Willemse Schoenen vult aan: ,,Onze collectie is gericht op comfortabel lopen, maar dan wel op een eigentijdse manier. We hebben alle toonaangevende merken in huis die de laatste trends wat betreft materialen en kleurgebruik volgen. Zo heb je een goed passende schoen aan je voet, die ook nog eens helemaal van nu is.”

Willemse Schoenen sinds 1894, tel. 033-4721257, www.willemseschoenen.nl. Filialen: Euterpeplein 39, Leusderweg 182. Stap voor Stap Kinderschoenen: Krommestraat 15.

In De Etalage
Wilt u ook uw product, dienst of onderneming voor een breed publiek in het spotlicht zetten door middel van bijlage De Etalage? Neem contact op met Michel Rodenburg (06-55706846 m.rodenburg@bdu.nl) of onze verkoopafdeling (tel. 0342-494260, verkoop.amersfoort@bdu.nl) voor al onze mogelijkheden in de nieuwsbladen de Leusder Krant, Stad Nijkerk, De Stad Amersfoort én al onze online kanalen.

Arnoud Spaaij
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie