Afbeelding
Stap voor Stap Jeugdschoenen

Dit zijn de stoerste en hipste kinderschoenen van dit moment

10 maart 2020 om 18:21 Zakelijk

AMERSFOORT Op zoek naar de allerleukste kinderschoenen? Debora Willemse van Stap voor Stap Jeugdschoenen in Amersfoort praat je bij over de laatste trends.

,,Voor jongens zijn sneakers in en ook schoenen met klittenband blijven erg populair. Felle kleuren zijn in, zoals kobalt, rood, geel, groen en neon accenten. De meiden dragen veel witte sneakers en sneakers met dierenprintjes, of met veelkleurige prints met accenten van ananassen, veertjes of katten. Ook sportieve veterschoenen met ritssluiting worden veel gedragen. Onze kinderschoenen zijn goed te combineren met skinny's, rokjes en jurkjes of met een stoere broek, kort of lang."


Schoenen van Gattino.

,,We hebben een vrolijke en hippe collectie kinderschoenen in de maatgroep 18-41, voor ieder wat wils'', vertelt Debora Willemse. Voor Stap voor Stap koopt zij vooral schoenen uit Europese landen in. ,,We verkopen veel schoenen uit Spanje, Portugal, Italië en Oostenrijk en werken prettig met deze merken. Veel schoenen zijn leer gevoerd, dat is huidvriendelijk, en de pasvorm is technisch altijd in orde. We zijn gespecialiseerd in smallere en bredere voeten. Kinderen met steunzolen kunnen ook bij ons terecht. Omdat iedere voet anders is, hebben we veel verschillende leesten."


Kleurrijke schoenen van Munich.

BABYSCHOENTJES Voor de eerste stapjes adviseert Debora babyschoentjes. ,,Wij hebben plantaardig gelooide babyschoentjes. Dat is voor het milieu beter en het is huidvriendelijk. Wij adviseren om voor de aanschaf van echte schoenen eerst zes weken goed los te lopen, omdat de botjes nog zacht en buigzaam zijn en voetjes eerst zelf moeten vormen."

WELKE MAAT? Om kinderen met goed passende schoenen de deur uit te laten gaan, worden de voeten altijd gemeten. Debora: ,,We meten altijd de binnenkant van de schoen op. We zorgen voor een goede hielsluiting en dat de tenen voldoende groeiruimte hebben. Er is genoeg ruimte voor ongeveer een half jaar. Ook een goede sluiting op de wreef is belangrijk. De kinderen zijn in de groei en de stand van de voeten moet recht zijn om te voorkomen dat ze later rug- of knieklachten krijgen. Je moet je hele leven met je voeten doen: je legt in totaal ongeveer 100.000 kilometer af. Klanten mogen de schoenen altijd laten nameten en we sturen desgewenst na drie maanden een mail om te controleren hoe lang ze nog met de schoenen kunnen doen. We zien klanten vaak na een half jaar terug en zeggen dan eerlijk of schoenen dan wel of niet meer passen."


Stoere schoenen van Develab.

ONDERHOUD Belangrijk voor goede schoenen is regelmatig onderhoud. ,,Het zou mooi zijn als mensen vaker schoenen zouden poetsen. Onze tip is ze in elk geval in te spuiten met een vuil- en waterafstotend middel en ze daarna op kleur te houden. Natte leren schoenen moet je niet laten drogen bij de verwarming, anders krimpen ze." 


Stijlvolle schoenen van Giga.


Dit artikel wordt je aangeboden door Stap voor Stap Jeugdschoenen, Krommestraat 15 in Amersfoort. Tel: 033-4620263. Nog meer inspiratie vind je op deze Facebookpagina of Instagram  
 
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie