Afbeelding

VVAO werft vrouwen met Pubquiz

7 mei 2022 om 13:28 Overig Deel je nieuws

Ben jij een actieve vrouw met een HBO- of academische opleiding en wil je jouw sociale netwerk uitbreiden? Kom dan vrijblijvend kennismaken met de VVAO. 

 

Op zondag 22 mei organiseert de kring Vrouw en Werk een pubquiz met veel leuke vragen.

Hoe noem je de schil van een kastanje? Wie was de eerste vrouwelijke piloot? Met welke hit won Teach-In het Eurovisiesongfestival? De quiz bestaat uit allerlei soorten vragen, maar natuurlijk ook veel over vrouwen. Onder het genot van een drankje en een hapje speel je in teams tegen elkaar. De teams worden ter plekke samengesteld. De bijeenkomst is van 14.00-17.00 uur in café Luik, Darthuizerberg 71, 3825 BL in Amersfoort (Vathorst). Aanmelden kan t/m 17 mei via amersfoort@vvao.nl.Kun je er 22 mei niet bij zijn, maar ben je wel geïnteresseerd in de VVAO? Kijk dan voor meer info op https://www.vvao.nl/afdeling/14/amersfoort of stuur een mailtje naar amersfoort@vvao.nl

Je kunt bij ons inspirerende vrouwen ontmoeten met totaal verschillende opleidingen, leeftijden, culturele en sociale achtergronden. We organiseren interessante lezingen en netwerk- en kringbijeenkomsten op het gebied van loopbaan, uitgaan, wandelen, kunst, cultuur, koken, literatuur, fotografie, bridgen, restaurants bezoeken en golfen.  Aarzel niet om contact op te nemen, we geven je graag meer informatie!

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie