Doe mee met Yungster, een Amersfoortse talkshow voor en door jongeren!

22 april 2021 om 11:41 Lokaal Deel je nieuws

KOSMIK & Sociale Gasten slaan de handen in één voor een bijzonder project. Een team van jongeren krijgt de kans om, met hulp van professionals, binnen acht weken een livestream/talkshow te organiseren, waarvan zij de inhoud bepalen. Wil jij als jongere je stem laten horen, skills ontwikkelen en meewerken aan een professionele productie? Dan is dit iets voor jou!

Samen creëren
Rapper Della Dix is ambassadeur, we hebben een fantastische locatie voor het ontwikkelen en uitzenden van de livestream én professionals die coachen en meedenken. Alle ingrediënten om van Yungster iets heel moois te maken. Maar dan hebben we jou wel nodig! Heb jij in mei en juni één avond in de week tijd om samen te creëren? Geef je dan hier op!

Praten over wat er écht toe doet
Pak deze kans om je stem te laten horen op een fantastisch podium. Je gaat aan de slag met thema’s die jij belangrijk vindt en nodigt gasten uit die jíj wil spreken in jouw talkshow. Wat heeft de lockdown met jou gedaan? Wat vind je van de klimaatprotesten? Hoe ga je eenzaamheid tegen in deze rare tijd? Wat kan er anders, nog beter in jouw Amersfoort? Zomaar een paar onderwerpen die voorbij zouden kunnen komen.

Projectteams
Je gaat als deelnemer aan de slag in kleine projectteams. Hoe en op welk gebied wil jij je skills ontwikkelen? Je kunt kiezen of je deel wil zijn van het redactieteam, het productieteam óf het communicatieteam. Op een vaste avond in de week krijg je workshops van professionals, heb je een brainstormsessie met je team of ben je er om zaken af te stemmen en te regelen. Alles om de talkshow eind juni perfect te laten verlopen!

Meer info en inschrijven
www.socialegasten.nl /yungster

Dit project is een initiatief van Podium Kosmik, Sociale Gasten, Gemeente Amersfoort & MDT.
Het Rijk stelt extra gelden beschikbaar aan gemeenten om jongeren te ondersteunen in deze coronatijd.

Deze activiteit maakt onderdeel uit van een bredere pakket aan maatregelen voor jongeren.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie