Ontmoet Tweede-Kamerlid Jesse Klaver

5 april 2014 om 00:00 Activiteiten

Jesse Klaver, Kamerlid voor GroenLinks, komt zaterdag 22 februari naar Amersfoort. Hij gaat in gesprek met kiezers aan de deur, maar er is ook een zogenaamde ‘meet & greet’ voor iedereen die hem wil spreken. Klaver is vanaf 16.30 uur te vinden in het campagnepand van GroenLinks Amersfoort aan de Arnhemsestraat 16.

GroenLinks in Amersfoort heeft gekozen voor een ‘afvalloze’ campagne. Geen flyers en ballonnen uitdelen die vervolgens bij het afval belanden, maar persoonlijk in gesprek met kiezers. De partij gaat daarom de deuren langs in de wijken en heeft een pand geopend waar men terecht kan met vragen.

Klaver ondersteunt dit initiatief van harte. Hij gaat zaterdag met lokale GroenLinksers de deuren langs in de wijken Bekenstein en de Luiaard. Vervolgens kan iedereen die dit wil met hem koffie of thee drinken in het campagnepand. Het is ook mogelijk daar met plaatselijke kandidaat-raadsleden in gesprek te gaan. Dit is met ingang van deze week iedere zaterdag zo: vanaf 16.30 zijn er verschillende kandidaat-raadsleden aanwezig. Zij horen graag wat Amersfoorters belangrijk vinden en willen vertellen welke plannen GroenLinks heeft voor Amersfoort .

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie