Klubhuis presenteert Invite en Mohn

10 januari 2014 om 00:00 Nieuws

AMERSFOORT - Klubhuis opent op zaterdag 18 januari weer zijn deuren om Amersfoort wederom te voorzien van oorstrelende techno, sterke namen en verbazingwekkende visuals. De winterdip mag de kast in en de nieuwjaarsvoornemens de deur uit: er mag weer gedanst worden.

De line-up is ook dit keer weer even getalenteerd en divers als de gehele inboedel van het Rijksmuseum. Je schrijft Klubhuis niet voor niets met de hoofdletter K van Kultuur. Een goed feest valt of staat met de headliner. Met dit gegeven in het achterhoofd was er voor Klubhuis maar één naam die deze titel waardig was. Na menig festival terrein op z'n grondvesten te hebben doen schudden (de man zou persoonlijk verantwoordelijk zijn voor een verschuiving in de plaattektoniek) mag Klubhuis met trots Invite als headliner voor de avond presenteren.

Mohn

Ook Mohn zal zijn opwachting maken in het Klubhuis. Deze producer uit het zuiden heeft al talloze platen uitgebracht bij diverse grote techno labels. Zijn set beloofd een traktatie voor de liefhebber te worden. Dansen, zweten en lachen van geluk aan te raden. Geen Klubhuis zonder lokaal talent. Bram von Kleef van het Amersfoortse Torenwalt, die onlangs nog te bewonderen was in de Berlijnse club Sisyphos, vertegenwoordigd de betere kant van de Keistad cultuur. Tot slot zal ook Klubhuis resident Anno eigenhandig de dansvloer onder handen te nemen. Anno is het feest begonnen uit liefde voor het genre, deze liefde deelt hij graag met de liefhebbers via de speakers.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie