Nieuw in Emiclaer: Hebbe d’Inge

19 mei 2010 om 00:00 Nieuws

,,De winkel lag op een schitterende plek, maar dat werd al snel veel te klein voor onze ambities”, vertelt de onderneemster: ,,Een gezonde onderneming hoort te groeien, dat lukte niet op die plek. We waren dan ook dolgelukkig toen er eind vorig jaar in Emiclaer wel een goed pand beschikbaar kwam. Door omstandigheden konden we het pas afgelopen maart betrekken. Dat heeft er wel toe geleid dat we op dit moment met een enigszins aangepaste collectie draaien en in september ons hele assortiment compleet is met merken als Freddy The Club, Gestuz en Blackstone.”

AMERSFOORT - Winkelcentrum Emiclaer heeft er een nieuwe en spannende winkel bij, Hebbe d’Inge. Een winkel vol exclusieve, verrassende en bijzondere dingen voor iedere leeftijd, elke portemonnee en nagenoeg ieders smaak. Het team en de klanten van Hebbe d’Inge worden geïnspireerd door naamgeefster Inge Been en haar collega Ellen Convent. De oorsprong van de winkel ligt in het idyllische Spakenburg, waar Inge haar eerste Hebbe d’Inge in het zicht van de haven had.

Het is lastig om het assortiment van Inge’s winkel onder een noemer samen te brengen. Ellen: ,,Ik houd niet zo van Engelse termen, maar toch denk ik dat ik bij het benoemen van onze winkel niet onder het woord life style uitkom. We hebben echt alles in huis van kleding en schoenen, knuffels, sieraden en horloges tot natuurlijk woonaccessoires. Die verscheidenheid is de kracht van ons winkelconcept. Klanten weten bij binnenkomst vaak niet wat ze zien, er is zoveel. We krijgen dan ook ontzettend veel leuke reacties, mensen zijn vaak verrast door de speciale dingen die we in huis hebben en noemen het een winkel vol avontuur, en dat is natuurlijk ook zo. We hebben graag spannende dingen in huis. Bijvoorbeeld de zonnebrillen en leesbrillen van het Amerikaanse merk Jimmy Cristal. Die zijn nergens anders in Nederland te koop. Bijna exclusief in Nederland is de push-up jeans van het Portugese Salsa. We vinden het prettig dat we onze klanten dergelijke items kunnen bieden.”

Hip en stoer dat zijn de twee kenmerken die de producten gemeen hebben. ,,Hip dat zijn onder andere de kettingen van Mi Moneda, geliefd bij BN’rs en hip is onze eigen sieradenlijn uit Parijs. Hip en stoer tegelijk zijn de Shabbies van Fred de la Bretonniere. Zeker hip is ook de kleding van Isla Ibiza, Airforce en Ibana Rouge. Heel mooi zijn de woonaccessoires van Liesbeth Dahl, Colorique en Millefiori met haar bijzonder vormgegeven geurdiffusers. Er is gewoon teveel om op te noemen, we hebben het allemaal met zorg ingekocht. We willen met Hebbe d’Inge echt iets speciaals neerzetten, nu en in de toekomst”, aldus Inge.

u Hebbe d’Inge, Emiclaerhof 42, 033 45 55 420

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie