1-0 Merijn Kramp, 2-0 Mark van Vulpen, 2-1 Jacob van de Essenburg, 2-2 Roy van Ettekoven

2 december 2009 om 00:00 Nieuws

AMERSFOORT - Vierdeklassers VOP en SVMM hebben zaterdag de punten gedeeld: 2-2. Vooral SVMM mocht met de remise op sportpark Olympus in Amersfoort niet ontevreden zijn. Tot de voorlaatste minuut van de reguliere speeltijd stond de ploeg uit Maarn nog met 2-0 achter en leek een nederlaag onafwendbaar. Toen scoorden de bezoekers binnen vijf minuten twee keer.

In de eerste twintig minuten was SVMM de betere ploeg. Daarna werd VOP sterker en dat resulteerde ook in twee doelpunten in de eerste helft. In de 27e minuut opende Merijn Kramp de score. Tien minuten later volgde nummer twee, een rake kopbal van Mark van Vulpen: 2-0.

Ook in de tweede helft deden de teams weinig voor elkaar onder. Lange tijd bleef de 2-0 gehandhaafd tot Jacob van de Essenburg in de 89e minuut raak schoot: 2-1. Vijf minuten later reageerde de scheidsrechter niet op een vlagsignaal van de VOP grensrechter die buitenspel had geconstateerd. Roy van Ettekoven profiteerde daarvan en scoorde met een volley de gelijkmaker: 2-2.