D66 Amersfoort start als eerste met campagne gemeenteraadsverkiezingen 2014

21 maart 2013 om 00:00 Nieuws

BINNENSTAD - D66 Amersfoort is zaterdag als eerste politieke partij in Amersfoort begonnen met de campagne voor de gemeenteraadsverkiezingen van 23 maart 2014.

,,Je kan niet vroeg genoeg beginnen. We hebben de stad wat te vertellen'', licht bestuurslid Tyas Bijlholt de vroege campagnestart toe. Raadslid Noëlle Sanders vult he aan: ,,We zijn er klaar voor en we laten zien dat we de problemen van de stad niet uit de weg gaan. Door nu al zichtbaar te zijn hopen we dat Amersfoorters ons gaan vertellen wat ze mooi vinden aan Amersfoort, maar ook hoe en waar we nog een verbeteringsslag kunnen maken''

Het motto is ,,En nu Amersfoort vooruit'' een afgeleide van de landelijke slogan tijdens de tweede Kamerverkiezingen in september van het afgelopen jaar. Het is een turbulente periode geweest, waarbij het stadbestuur onder vuur heeft gelegen. ,,Voor de zomer staan we in elk geval elke maand een keer in de stad om met inwoners in gesprek te gaan over onze ambities. Op die manier draaien we alvast een beetje warm en luisteren we naar wat Amersfoorters bezig houdt. Die gesprekken nemen wij weer mee naar de programmacommissie, want die zijn druk bezig om het lokale programma te schrijven wat rond de zomer klaar moet zijn'', aldus Sanders.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie