VOP 8 - Lopik 0

28 september 2011 om 00:00 Voetbal

Emile Brouwer (2), Terence Vliet (2), Marvin Snijders (2), Mark van Houten en Rick Schopping

AMERSFOORT - VOP heeft zaterdag geen medelijden met Lopik gehad. In de eerste helft werden de bezoekers op sportpark Olympus nog door de Amersfoorter gespaard (0-0), nar rust echter niet meer. Met 8-0 boekte VOP de grootste uitslag dit seizoen in de derde klasse D.

In de eerste helft was het verschil tussen beide ploegen nog niet groot. Beide teams kregen wat kansen. Yannick de Vries verzuimde voor VOP te scoren. De tweede helft was een ander verhaal. De spelers van VOP hadden goed naar hun trainer Wim de Haas geluisterd. Na zeven minuten opende Terence Vliet de score en daarna was er voor de gasten geen houden meer aan. De doelpunten vielen als rijpe appelen, met als gevolg een 8-0 zege voor VOP. De beloning voor de prima prestatie van de Vathorst bewoners was later op de ranglijst van 3D te zien. Achter de twee koplopers Jonathan en Valleivogels staat VOP nu op de derde plaats, samen met Elinkwijk.