Richard Moore 5-1, Chineye Chiazor 5-2 en 5-3

14 september 2011 om 00:00 Voetbal

Ook Amsvorde heeft de kracht van Vriendenschaar ondervonden. Met 5-3 trokken de Amersfoorters tegen de Culemborgers aan het kortste eind, net als plaatsgenoot HVC een week eerder.

Amper twee minuten was de wedstrijd onderweg toen het eerste doelpunt al een feit was. Vanaf dat moment liepen de Amsvorde spelers achter de feiten aan. In de 30e minuut was ook de tweede kopbal van een Vriendenschaar speler raak: 2-0.

Tevergeefs probeerde Amsvorde daarna de bakens te verzetten. Het leed werd alleen maar groter voor de bezoekers die na rust snel achter elkaar drie doelpunten moesten incasseren: 5-0.

De formatie van trainer Bert de Vries gaf de moed echter niet op. Zij slaagden er zelfs in drie keer tot scoren te komen maar dat was natuurlijk onvoldoende om nog een goed resultaat mee naar huis te nemen. Chineye Chiazor (2) en Richard Moore verzachtten het leed voor Amsvorde: 5-3.