Rob Epskamp 1-0, Mo Ozturk 2-1

23 februari 2011 om 00:00 Voetbal

AMERSFOORT - HVC heeft zondag voor de meest verrassende uitslag in de vierde klasse F gezorgd. De Amersfoorters bleven op Zielhorst koploper PVCV met 2-1 de baas. De winnende treffer viel vijf minuten voor tijd.

HVC was vanaf het begin de betere ploeg. Aan het spel van beide ploegen was niet te merken dat het puntenverschil op de ranglijst zo groot is. PVCV vergaarde tot zondag 38 punten bij elkaar, HVC 25 punten minder. Het eerste wapenfeit kwam wel op naam van de bezoekers. Met een kopbal hadden de Vleutenaren na een klein half uur bijna succes. De lat stond echter een doelpunt van de gasten in de weg. Vier minuten voor rust was het aan de andere kant wel raak. Met een verre uittrap bereikte Jacky Baauw zijn ploeggenoot Rob Epskamp. De aanvaller verscheen alleen voor de PVCV doelman en rondde de aanval beheerst af: 1-0.

In de tweede helft zag PVCV in de 63e minuut kans naast de thuisclub te komen. Met een kopbal hadden de bezoekers dit keer wel succes: 1-1. Even was HVC aangeslagen maar al snel herstelde de thuisploeg zich van die tegenvaller en ging op jacht naar de winnende treffer. Die werd in de slotfase door Mo Ozturk gescoord: 2-1.