Yannick de Vries 0-1

17 november 2010 om 00:00 Voetbal

AMERSFOORT - Derdeklasser VOP heeft zaterdag in de uitwedstrijd tegen SVM geen kans gezien een 0-1 voorsprong tot het laatste fluitsignaal vast te houden. Tien minuten voor tijd kwam de thuisclub langszij die daarna het geluk had dat Jeroen Louissen in de slotfase het houtwerk raakte, anders waren de Amersfoorters nog met de volle buit naar huis teruggekeerd.

Op vreemde bodem acteerde SVM beter dan de bezoekers die wel heel snel de score openden. In de vierde minuut was Yannick de Vries met de bal aan zijn voet te snel voor een tegenstander en maakte hij ook van de SVM doelman een figurant: 0-1. In de resterende minuten van de eerste helft hield VOP doelman Onno Cornelissen met zeker vier goede reddingen zijn ploeg overeind.

Ook na rust kregen de gasten wel wat kansjes maar zij slaagden er niet in de score op te voeren. De rekening daarvoor kreeg VOP in de 80e minuut gepresenteerd. Auke van der Heide hield binnen de beruchte lijnen een tegenstander vast. Met de toegekende strafschop had SVM geen probleem: 1-1. In de 90e minuut had VOP de wedstrijd bijna nog gewonnen als de inzet van Louissen niet de paal had geraakt.