Afbeelding
Struinen in de Tuinen / Jiska Roewen

Koningsdagoptredens in de binnentuinen van Amersfoortse zorglocaties

24 april 2020 om 20:05 Corona

AMERSFOORT Struinen in de Tuinen en Co-Muziek slaan de handen ineen om een tiental zorglocaties tijdens Koningsdag 2020 in het zonnetje te zetten. Amersfoortse artiesten geven maandag 27 april tussen 15.00 en 16.00 uur samenhorigheidsconcerten in de (binnen-)tuinen van zorg- en welzijn locaties verspreid door de hele stad.

Het initiatief Co-Muziek verzorgt tijdens de Corona-crisis verrassingsoptredens in zorginstellingen. De samenwerking met podiumkunstenfestival Struinen in de Tuinen werd al snel gemaakt. Beide organisaties willen ondanks de beperkingen die Covid-19 met zich meebrengen, de nationale feestdag niet onder stoelen of banken schuiven. Ze hopen de bewoners, gebruikers en werknemers van de instellingen een hart onder de riem steken. 

,,Hopelijk doen de gezellige optredens de moeilijke tijden wat verzachten voor dementerende ouderen die al wekenlang geen bezoek kunnen ontvangen, verstandelijk gehandicapten die de situatie moeilijk bevatten, of daklozen die in een tijdelijk onderkomen verblijven.", aldus Dirkjan van Oord van Struinen in de Tuinen.   

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie