,,Make-up, huidreinigingsmiddelen en voeding zijn ook van invloed op je huid.
,,Make-up, huidreinigingsmiddelen en voeding zijn ook van invloed op je huid."

Gratis huidadvies bij Mooi en Zeker

8 januari 2020 om 12:35 Zakelijk

AMERSFOORT Schoonheidsspecialiste Tamara van Dam geeft dinsdag 14 januari gratis advies om ontsierende plekjes in het gezicht weg te halen. Tussen 9.00 en 17.00 uur kunnen belangstellenden daarvoor terecht in de salon van Mooi en Zeker aan het Bitterkruid 55 in Amersfoort.

Gerstekorrels, pigmentvlekken, talgbultjes, gesprongen bloedvaatjes, Tamara ziet geregeld mensen in haar schoonheidssalon die af willen van die nare oneffenheden in het gezicht.

COAGULATIE-THERAPIE ,,Mensen denken dat dure laserbehandeling nodig zijn om dergelijke problemen succesvol te verhelpen, maar dat is niet zo. Met zogenoemde coagulatie-therapie kun je oneffenheden verwijderen zonder de huid te beschadigen. Het is bovendien een techniek die voor alle huidtypen en huidskleuren geschikt is", vertelt de Amersfoortse ANBOS-gediplomeerde schoonheidsspecialiste.

Oneffenheden verwijderen zonder de huid te beschadigenVEILIG EN SNEL GEHOLPEN Tamara gunt alle vrouwen en mannen een egale en mooie huid. ,,Coagulatie is een veilige, eenvoudige en snelle techniek om oneffenheden te verwijderen. Belangrijk is wel dat je zo'n behandeling door een professional laat uitvoeren. Niemand zit immers te wachten op een beschadigde huid, blaren of bloedingen."

De Amersfoortse schoonheidsspecialiste beschikt over de juiste diploma's, materialen én vaardigheden om deze therapie uit te voeren. Wel wijst ze erop dat coagulatie-therapie niet de oorzaak van huidoneffenheden wegneemt. ,,Make-up, huidreinigingsmiddelen en voeding zijn ook van invloed op je huid. Ook op dat gebied geef ik mensen advies. Iedereen is daarom van harte welkom op 14 januari."

OVER MOOI EN ZEKER Mooi en Zeker is gestart door Tamara van Dam. Zij is ANBOS-gediplomeerd en leert daardoor constant over nieuwe behandelingstoepassingen. In haar salon gebruikt ze producten van onder meer Dermalogica, Mineralogie, Vitakruid, Cellucur en Reviderm. Allemaal no-nonsense merken die zich volledig richten op een gezonde huid.

Schoonheidssalon Mooi en Zeker
Bitterkruid 55
3824 ND Amersfoort
www.mooienzeker.nl
info@mooienzeker.nl
Tel. 06-49399992
Jolanda Woltjer
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie