Afbeelding
Kantoor

Jouw nieuwe kantoor in Utrecht?

17 juli 2019 om 10:43 lokaal

Je werkt bij een bedrijf dat op zoek is naar kantoorruimte in Utrecht? Of je zoekt als zzp'er een ruimte om een nieuwe kantoor te openen? Als het aankomt op het huren van kantoorruimte is niet iedereen een expert en gelukkig hoeft dat ook niet. Wij geven graag enkele tips om snel jouw droomkantoor op de perfecte locatie te huren.
Welke kantoorruimte in Utrecht past bij jou?
Het is belangrijk dat je een kantoorruimte kiest die bij je past. Dit klinkt logisch, maar het komt dikwijls voor dat er kantoren of kantoorruimtes worden gekozen die achteraf toch niet zo goed aansluiten op de wensen en behoeften van het bedrijf. Weet jij wat je uit wenst te stralen richting werknemers en klanten? Zie jouw kantoorruimte als je visitekaartje. Een andere belangrijke factor is het aantal vierkante meters. Weet je hoeveel je nodig hebt? Stel een lijstje op en de zoektocht kan van start gaan. Er zijn tegenwoordig veel websites die kantoorruimtes te huur aanbieden, een goed voorbeeld daarvan is SKEPP.
Wat is jouw budget voor kantoorruimte in Utrecht?
Je hebt vast wel vaker met budgetten te maken gehad. Hoe ruim of krap je budget ook is, richtlijnen opstellen voordat je een nieuw kantoor huurt is altijd raadzaam. Het is natuurlijk zo dat hoe groter je budget is, hoe luxer je kantoorruimte eruit kan komen te zien. Maar dit wil helemaal niet zeggen dat je geen perfecte ruimte kunt vinden als je wat minder te besteden hebt. Enkele tips om het meeste uit je budget te halen:

? Huur je jouw kantoorruimte in Utrecht in een business center of bedrijfsverzamelgebouw, dan deel je de kosten voor de gemeenschappelijke faciliteiten en services.
? Let erop dat je een kale huurprijs niet vergelijkt met een all-in huurprijs. Een all-in prijs is in verhouding vaak voordeliger omdat hier gas, water, licht, internet, telefonie en schoonmaakkosten vaak inbegrepen.
? Ligt een huurprijs net boven jouw vastgestelde budget? Probeer te onderhandelen over een korting op de huur of een huurvrije maand. Een verhuurder heeft vaak ook belang bij jou als huurder.

Plan een bezichtiging in
Na het vergelijken van de opties een kantoorruimte Utrecht gevonden die aan jouw wensen voldoet? Plan dan snel een bezichtiging in. Hoewel foto's vaak een goed beeld van de kantoorruimte geven, is het altijd beter om de ruimte met eigen ogen te zien.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie