Afbeelding
Mondriaanhuis

CityMarketing bedenkt ludieke actie: Breien voor keien

1 oktober 2022 om 11:00 Activiteiten

AMERSFOORT Het jaar 2022 staat in het teken van de 150e verjaardag van Piet Mondriaan. Daarom organiseert het Mondriaanhuis verschillende activiteiten door de stad heen. Voor de maand oktober is een nieuwe activiteit bedacht: Breien voor keien. 

De actie is bedacht in samenwerking met Citymarketing. Amersfoort kent in totaal 22 keien en het idee is dat er een breiwerk komt voor elke kei. Lever je ontwerp in en het ontwerp van de winnaar wordt gedragen door een kei. ,,Een Mondriaan tintje heeft natuurlijk de voorkeur, toon bovenal lef,” laat de organisatie weten.

Maak een tekening, schaalmodel of digitale uiting van jouw idee en stuur deze voor 31 oktober op naar tijdvoor@amersfoort.nl. Vergeet niet jouw naam, adres, telefoonnummer en voorkeur voor een kei door te geven. Begin november krijg je te horen of jouw creatie is gekozen en kun je aan de slag met breien. Begin december worden de keien aangekleed. De winnaar mag de kei in het centrum van Amersfoort versieren met zijn of haar breisel en ontvangt bovendien tickets voor de Mondriaan Outside Escape en een bezoek aan het Mondriaanhuis. Bekijk hier de voorwaarden

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie