HC Eemvallei moest winnen van MHC Soest om de koppositie te pakken.
HC Eemvallei moest winnen van MHC Soest om de koppositie te pakken. Ronald Kersten

Van Gent Finaleweken: Mislukte aanval op de koppositie door HC Eemvallei

15 april 2024 om 07:52 Hockey

AMERSFOORT Eemvallei moest winnen van MHC Soest om de koppositie te pakken. De Amersfoorters kwamen al vroeg in de wedstrijd op voorsprong en leken die over de streep te trekken. Maar vlak voor tijd ging het toch nog mis, toen Soest uit een strafcorner toch nog op 1-1 kwam. 

Soest blijft nu koploper, terwijl Eemvallei en Mijdrecht gedeeld tweede staan met een achterstand van twee punten. Soest en Mijdrecht spelen nog wel een keer tegen elkaar, dus Eemvallei, dat het beste doelsaldo heeft, kan nog altijd de lachende derde worden als die wedstrijd in een gelijkspel eindigt.

De redactie van De Stad Amersfoort loopt tijdens de Van Gent Finaleweken een stapje harder op sportgebied. Dat kan omdat we worden ondersteund door partners die net als wij enthousiast worden van finales en sporten in het algemeen.
Mist de redactie iets, speelt jouw club een belangrijke wedstrijd, komt die ene ‘sterkhouder’ terug na lang blessureleed of zijn de ambities voor komende seizoen aangescherpt? Tip de redactie via stad.amersfoort@bdu.nl of publiceer jouw sport- en verenigingsnieuws zelf via de knop Deel je nieuws.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie