BSC Quick was één van de winnaars van vorig jaar.
BSC Quick was één van de winnaars van vorig jaar. Van Gent Autobedrijf

Van Gent steekt teams in ‘nieuw jasje’ tijdens Van Gent Finaleweken

11 april 2024 om 09:25 Overig Tips van de redactie

AMERSFOORT Tijdens het sportproject Van Gent Finaleweken steekt Van Gent Autobedrijf lokale sportteams voor het tweede jaar op rij in een ‘nieuw jasje’. 

,,We vragen sportteams uit de regio om zich via vangent.nl/finaleweken aan te melden wanneer zij nieuwe trainingspakken, tenues, tassen of jassen nodig hebben. Laat een goede motivatie achter waarom jouw team een nieuw jasje verdient en maak kans op invulling van jouw wensen!’’, legt Diderik van Gent van het autobedrijf uit. ,,Het maakt niet uit in welk team of op welk niveau je speelt. Uit alle aanvragen trekken wij een aantal teams die wij na afloop van de Finaleweken verrassen met iets moois.” 

De redactie van De Stad Amersfoort loopt tijdens de Van Gent Finaleweken een stapje harder op sportgebied. Dat kan omdat we worden ondersteund door partners die net als wij enthousiast worden van finales en sporten in het algemeen.
Mist de redactie iets, speelt jouw club een belangrijke wedstrijd, komt die ene ‘sterkhouder’ terug na lang blessureleed of zijn de ambities voor komende seizoen aangescherpt? Tip de redactie via stad.amersfoort@bdu.nl of publiceer jouw sport- en verenigingsnieuws zelf via de knop Deel je nieuws.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie