Het Eemlands Vrouwen Ondernemers Netwerk (EVON) bestaat dertig jaar.
Het Eemlands Vrouwen Ondernemers Netwerk (EVON) bestaat dertig jaar. Eigen foto

Dertig jaar vrouwelijk ondernemerschap met Evon

27 september 2023 om 14:00 Zakelijk

AMERSFOORT Eemlands Vrouwen Ondernemers Netwerk (EVON) bestaat dertig jaar, en dat vieren ze graag met andere ondernemers in Amersfoort en omgeving met een feestelijke bijeenkomst op woensdag 4 oktober vanaf 19.00 uur in het Parkhuis in Amersfoort.  

,,Ons doel is om te inspireren. We vinden openheid en eerlijkheid naar elkaar toe belangrijk. Wat wil je leren, waar loop je tegen aan? Door hierover open het gesprek aan te gaan kunnen we elkaar versterken en helpen te ontwikkelen als professioneel, in je vakgebied, je business en ook als mens! Voor elke bijeenkomst is er een mogelijkheid om met elkaar samen te eten. Dit is elke keer weer een goed moment om te netwerken”, aldus bestuurslid Gitty U’Ren.

,,Natuurlijk helpen we elkaar op zakelijk vlak. We hebben verschillende expertises in huis om je te helpen met je business en zijn ook nieuwsgierig naar elkaars product. Wat doe je en wat kan ik daarin voor jou betekenen? is de basishouding binnen onze club”, legt U’Ren uit.    

,,Dat doen we door het organiseren van toffe bijeenkomsten met inspirerende sprekers en door zelf te laten zien en delen hoe wij als ondernemers onze business runnen. We zoeken actief de samenwerking met andere netwerken in de regio om elkaar nog meer  te versterken.

Iedere vrouwelijke ondernemer is welkom bij ons, het kan dus heel goed zijn dat je vakgenoten tegenkomt.” 

JUBILEUMBIJEENKOMST 4 OKTOBER

,,Op deze ‘Collegetour’ avond van 4 oktober vertellen vier succesvolle vrouwelijke ondernemers en voormalige EVON leden over hun succes in business. Het wordt een interactieve avond over het vallen en opstaan, opbouwen en afbouwen van hun eigen bedrijf. De dames die over hun bedrijf komen vertellen zijn Deniece Caffee van schoonmaakbedrijf DC Reiniging B.V., Carin Wormsbecher van Wedding Nederland B.V., Mr. Antoinette Kouwenaar-de Coninck van advocatenpraktijk Kouwenaar Advocatuur en Anita Schimmel van Stichting Bratelle. Wij zijn erg benieuwd naar hun ervaringen met EVON en hun toekomstplannen. Ineke Vos, van Vos Financieel Beheer, is de ‘leading lady’ deze avond en zal deze dames interviewen. Ineke is al heel lang lid van EVON en heeft alle jubilea meegemaakt. Als geen ander kan zij ook het belang van een goed netwerk vertellen. Heb je zelf ervaringen die je wilt delen, dan zijn deze van harte welkom. Net als vragen voor de vier doorgewinterde vrouwelijke ondernemers. Stel ze gerust, we kunnen allemaal van elkaar leren. En ben je een vrouwelijke ondernemer, dan wil je misschien wel lid van EVON worden. Ook dat kun je op deze avond makkelijk regelen. Weet dat iedereen welkom is”, zegt U’Ren enthousiast.


Aanmelden en een kaartje bestellen kan via www.evon.net/jubileumjaar-2023

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie