Quatt verzorgt op 12 september een informatieavond over hybride warmtepompen in het Centraal Ketelhuis.
Quatt verzorgt op 12 september een informatieavond over hybride warmtepompen in het Centraal Ketelhuis. Almu Tabernero

Informatieavond hybride warmtepomp project door Quatt

6 september 2023 om 08:30 Zakelijk

AMERSFOORT Quatt, ontwikkelaar en producent van hybride warmtepompen, verzorgt op dinsdag 12 september een informatieavond in het Centraal Ketelhuis in Amersfoort. Deze avond valt samen met het pas gestarte grootschalige Quatt hybride warmtepomp project in Amersfoort.

Onder het motto ‘verwarmt jouw huis, niet onze planeet’, zullen Quatt installatieteams Amersfoort voorzien van hybride warmtepompen. Bas Flipse, Co-Founder en COO van Quatt: ,,Tijdens de informatieavond geven we informatie over Quatt, het warmtepomp project, kun je natuurlijk onze Quatt Hybrid zien en horen en vragen stellen aan onze warmtepomp experts. Het wordt een interactieve avond.”

ENERGIETRANSITIE

Het team van Quatt heeft een missie; een belangrijk steentje bijdragen aan de energietransitie. Flipse: ,,Ons doel is om in 2030 1 miljoen Quatt-warmtepompen geïnstalleerd te hebben. Een uitdaging, we leggen de lat hoog. Doelbewust. We willen de transitie naar fossielvrij verwarmen versnellen.”

EXPERTISE

En dat blijkt. De warmtepompen van Quatt worden steeds bekender. Sterker, Quatt is inmiddels marktleider in hybride warmtepompen. Flipse: ,,We doen alles in eigen beheer. Een Quatt Hybrid is zelf ontwikkeld, inclusief automatische software updates op afstand waardoor deze steeds slimmer wordt. Je besparingen volg je in onze app. En we plaatsen de warmtepomp zelf. Daardoor hebben we alle expertise in eigen huis. En dat zie je terug in de terugverdientijd. Met onze Quatt warmtepomp bespaar je 60-80 procent gas en verdien je de investering in twee tot zes jaar terug. De warmtepomp is modulair en klaar voor de toekomst, in staat om je woning volledig met je warmtepomp te verwarmen.”

CASHBACK ACTIE

Doe mee voor 18 september aanstaande en ontvang tot 200 euro cashback. Iedere deelnemer die een offerte tekent voor maandag 18 september krijgt minimaal 50 euro cashback. Flipse: ,,Bij voldoende deelnemers loopt dit op tot 200 euro cashback. Daarmee is de vanaf prijs slechts 2499 euro, of 18 euro per maand met Warmtefonds.”

Meer weten?
Ga naar www.quatt.io/amersfoort en volg de verdere instructies. Of scan de QR-code.  Quatt Hybrid: slimmer, mooier, beter, goedkoper. Flipse: ,,De eerste ervaringen van buurtgenoten die al een Quatt Hybrid hebben laten installeren zijn veelbelovend, ze reageren enthousiast.”

INFORMATIEAVOND

Dinsdag 12 september (aanvang 19.30 uur). Het Centraal Ketelhuis, Soesterweg 320, Amersfoort. Schrijf je in op www.quatt.io/amersfoort en zet de datum alvast in de agenda.


Quatt
Kon. Wilhelminaplein 1
1061 HG Amsterdam
www.quatt.io
info@quatt.io

Feike Klomp
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie