Petra en Herma: ,,Wie zich klaar wil stomen voor de zomer, komt bij ons shoppen.’’
Petra en Herma: ,,Wie zich klaar wil stomen voor de zomer, komt bij ons shoppen.’’ Maureen Van Goethem

Vriendinnendagen Livera en Femm

10 mei 2023 om 12:45 Zakelijk

AMERSFOORT Nog even, en dan is hopelijk een heerlijk voorjaar en een zomer met zomerse temperaturen weer een feit. En dat betekent dat we ons weer klaar mogen maken voor mooie voorjaars- en zomeroutfits. 

Livera Emiclaer en Femm, Mode & Meer maken zich op voor de vriendinnendagen die gehouden worden op vrijdag 12 en zaterdag 13 mei aanstaande. Bij Livera Emiclaer hangt zoals altijd mooie lingerie, badmode en nachtmode en bij Femm, Mode & Meer is er volop kleurrijke kleding en accessoires te vinden. Herma en Petra zijn dolenthousiast over de nieuwe collecties.  

INVISIBLE TOPS

Op dit moment heeft Livera de nieuwe zomeritems al in de winkel hangen. ,,Badmode is verkrijgbaar van cup A tot cup G van de merken Sunflair, Chantelle, Femilet, Beach Life, Cyell en Livera’’, vertelt Herma. ,,Livera heeft veel items in de badmode waarvan een leuke omslagjurk in dezelfde kleur als de bikini verkrijgbaar is. Ecovero lenzing (duurzame versie van viscose) stoffen voelen aan als de huid en zijn er in mooie voorjaarskleuren.’’ Ook is er een ruime collectie nachthemden, pyjama’s, shortama’s en badjassen van het Nederlandse merk Pastunette. Korte slaapbroekjes voor warme nachten zijn volop in de winkel aanwezig. Van Livera zijn er invisible tops met spaghettibandjes, sauna badjassen van katoen (ook met rits) en strandjurkjes in viscose. 

KLEUR

 Bij Femm, Mode & Meer bestaat dit voorjaar/zomer bijna de gehele collectie uit kleur. Bij elk merk is wel een leuke tint te vinden die bij je past. Petra: ,,Zo heeft ons topmerk in travelwear ‘Mi Piace’, appelgroen, kobaltblauw, rood en mid-jeans als thema, maar ook de rustige ‘kit’ kleur scoort goed.’’ Van ‘Tramontana’ kocht zij een fraai en vrolijk bloemetjes thema in. Van ‘In Front’ zijn de bijzonder fraai ontworpen tops een must-have; de halslijnen worden op een aparte manier in elkaar gedraaid, waardoor het af en toe design lijkt; zeer artistiek.

De Scandinavische merken ‘Peppercorn’’, Kaffe’ en ‘Cream’ vinden oranje, kobalt en grasgroen erg hip. ’DreamStar is weer keigoed” in zijn gedessineerde tops. ,,Dan niet te vergeten ‘Leona Per Donna’’’, gaat Petra verder. ,,We denken elk seizoen dat we dit merk inkopen voor de ‘oudere’ jongeren, maar niets is minder waar. Voor ons niets anders meer dan de broekenmerken Gafair, Rene Freres en Fenzzy. En voor een fijne voorjaarsjas kies je voor District of Rino & Pelle.’’

KORTING

Natuurlijk is iedereen van harte uitgenodigd om, samen met vriendinnen, zussen, buurvrouw of gewoon samen met je partner, de collecties te komen bewonderen. ,,Om het bezoek aan onze winkels extra aantrekkelijk te maken hebben wij deze dagen, vrijdag 12 en zaterdag 13 mei, een te gekke actie; maar liefst 15 procent korting op de collecties in beide winkels.’’

Livera
Emiclaerhof 364
Femm, Mode & Meer
Emiclaerhof 362

Maureen van Goethem
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie