Petra Glandorf met deel van haar team, Nicole en Astrid (het maan-/donderdagteam).
Petra Glandorf met deel van haar team, Nicole en Astrid (het maan-/donderdagteam). Maureen van Goethem
Ondernemer in beeld

Korting tijdens ‘Sunny Autumn Days’ bij Femm Mode

12 oktober 2022 om 13:15 Zakelijk

AMERSFOORT Onder de noemer ‘Sunny Autumn Days’ verzorgt Femm Mode drie gezellige klantendagen op vrijdag 14, zaterdag 15 en zondag 16 oktober aanstaande.

De blaadjes vallen volop van de bomen en de eerste dagen met bar herfstweer hebben we al achter de rug. Hoogste tijd om de kledingkast weer aan te vullen. Al een idee wat de mode ons dit najaar en winter gaat brengen en welke kleuren en prints gaan we zien? 
Dan is het de hoogste tijd om Femm Mode te bezoeken en vooral tijdens de drie klantendagen. Petra Glandorf vertelt: ,,Op deze drie dagen hebben we op de gehele collectie vijftien procent korting. En als er tijd is serveren we een heerlijk kopje koffie met iets lekkers erbij.” 

GROEN ALS GRAS Damesmodezaak Femm Mode & Meer heeft inmiddels de nieuwe collecties binnen. Precies op tijd, want ook het weer liet de afgelopen week al merken dat het de hoogste tijd is voor de warme trui en winterjas. Een stijlvolle winter is in aantocht. Met kleurrijke outfits, in laagjes en originele materialen. De grootste modekleur is onmiskenbaar: GROEN, in al zijn facetten (o.a. Gucci - gras - olijf). 

VRIENDSCHAP Voor Petra en haar team, Astrid, Annette, Marga, Nicole, Saskia (soms dochter Laura) is het eigenlijk elke dag een beetje de ‘dag van de klant’. Zij leggen de klanten van Femm Mode graag in de watten.

Dat Petra de winkel feestelijk open heeft deze drie dagen is niet zomaar. Haar buurvrouw Herma (Livera) heeft na een flinke verbouwing de deuren heropend met een totaal nieuw interieur. ,,Omdat wij het zo goed met elkaar kunnen vinden, zijn we ook samen deze drie dagen dolletjes bezig met onze klanten. En dat doet Femm door die vijftien procent korting te geven.’’ 

Samen met haar team, en een winkelcollectie van meer dan twintig modelabels, zoals o.a. Femm, Dreamstar, Tramontana, Kaffe, In Front, Blue Seven, Peppercorn en meer, is er heel wat te runnen in de winkel. Haar uitgangspunt is altijd geweest dat de prijs-kwaliteitverhouding goed moet zijn.

KLANTENKRING Petra en haar team, leggen onder meer de nadruk op persoonlijke benadering en op gezelligheid, vinden goed advies heel belangrijk. Haar inkopen doet ze samen met Nicole. ,,We kennen de verschillende merken die wij hebben inmiddels goed en maken een bewuste keuze tussen verschillende stijlen in de winkel. Ook letten we op de prijsklassen, dus echt voor heel veel vrouwen is er iets te vinden. Daarmee hebben we  ook een vaste klantenkring opgebouwd, waar we reuze trots op zijn! Iedereen is van harte welkom tijdens de klantendagen op vrijdag 14, zaterdag 15 en zondag 16 oktober aanstaande.” 

door Maureen van Goethem 

Femm Mode
Emiclaerhof 362
3823 EV Amersfoort
Tel.: 033 456 03 81
www.femm.fashion

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie