‘Zirkøes Fañtaztikå’ is de vierde familievoorstelling waarmee Amersfoortse Theatergroep Heer Otto tourt langs scholen en theaters.
‘Zirkøes Fañtaztikå’ is de vierde familievoorstelling waarmee Amersfoortse Theatergroep Heer Otto tourt langs scholen en theaters. PR
Lezersactie

Win kaartjes voor humoristische familievoorstelling Heer Otto

6 januari 2023 om 10:12 Zakelijk

AMERSFOORT De familievoorstelling ‘Zirkøes Fañtaztikå’ van Theatergroep Heer Otto gaat op zondag 22 januari om 14.30 uur in première in De Lieve Vrouw in Amersfoort. De Stad Amersfoort mag vrijkaartjes weggeven. 

‘Zirkøes Fañtaztikå’ is een fysieke en humoristische familievoorstelling (voor 4-plus) vol originele liedjes en live muziek. Over de kleurrijke wereld van het circus waar alles mogelijk is én over het gemis van dierbaren. Wanneer Maximo de googeltrucs van zijn overleden opa gaat uitproberen, heeft dat dramatische gevolgen. Samen met zijn vriendinnetje Bibi moet hij op zoek naar een oplossing, waarbij zowel haar dierbaarste bezit als hun vriendschap op het spel staan.

Na de succesvolle voorstellingen ‘Boer Boris’, ‘Ridder Florian’ en ‘De piraten van kamer 16’, is ‘Zirkøes Fañtaztikå’ alweer de vierde voorstelling waarmee de Amersfoortse Theatergroep Heer Otto toert langs scholen en theaters. In 2023 viert het gezelschap haar 10-jarige jubileum.

Heb je een dierbare knuffel of huisdier die net zo lief en zacht is als Bibi’s konijn (op de foto in het midden)? Maak er een foto van en stuur deze vóór 10 januari naar publiciteit@heerotto.nl en maak kans op vrijkaartjes voor een kind en een volwassene.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie