Theatergroep Heer Otto speelt Bino voor de allerkleinsten

20 september 2013 om 00:00 Nieuws

AMERSFOORT - Theatergroep Heer Otto speelt Bino voor de allerkleinsten (vanaf 2,5 jaar) in theater De Lieve Vrouw aan de Lieve Vrouwestraat 13. Het gezelschap is zondag 29 september om 14.30 uur te zien.

Bino is een muzikaal verhaal over vrienden, over bijzonder zijn en samen op avontuur gaan. Rick en Lidion zijn de allerbeste vrienden van de hele wereld. Samen reizen ze naar de Noordpool op zoek naar Bino, de sneeuwwitte pinguïn. Onderweg beleven ze geweldige avonturen, bouwen een sneeuwkasteel en zingen prachtige liedjes.

Het is een vrolijke muziektheatervoorstelling voor kinderen vanaf 2,5 jaar naar een idee van Marcel van Driel en Lidion Zierikzee. De voorstelling bevat speciaal voor Bino geschreven liedjes van onder meer VOF de Kunst. Het verhaal is gebaseerd op de Bino prentenboeken die Marcel van Driel met illustrator Vera de Backker maakte voor Uitgeverij Kwintessens.

Kinderboekschrijver Marcel van Driel is bovendien aanwezig om zijn boeken te signeren. Deze voorstelling komt in de plaats van de eerder aangekondigde voorstelling 'Koude Koffie' voor 7 jaar en ouder.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie