Lorena Bellotto: ,,Je mooi voelen maakt je zelfverzekerder. "
Lorena Bellotto: ,,Je mooi voelen maakt je zelfverzekerder. " Arnoud J Spaaij
Ondernemer in beeld

Sei Bellissima voor de perfecte wenkbrauwen

16 februari 2022 om 12:00 Zakelijk

AMERSFOORT In welke vorm dan ook, je wenkbrauwen geven veel uitstraling en laten je gezicht spreken. Sei Bellissima maakt de mooiste wenkbrauwen voor ieder gezicht met de nieuwste technieken en hoogwaardige producten.

Echte schoonheid zit van binnen maar het wordt nog mooier als je die schoonheid buiten kan laten zien. Lorena Bellotto kan dat want ze is gespecialiseerd in meerdere technieken om wenkbrauwen passend en naar wens te verfraaien. De, ervaren en tot brow and lash artist geschoolde, eigenaresse van Sei Bellissima werkte eerder zeventien jaar in de tandheelkundesector, waarmee ze als geen ander weet dat je gezicht je veel zelfvertrouwen kan gegeven. „Vanuit die achtergrond ben ik me gaan specialiseren om perfecte wenkbrauwen te creëren. Soms hebben mensen weinig wenkbrauwhaartjes of asymmetrische wenkbrauwen en dan is permanente make-up de perfecte oplossing. En het is ook praktisch want je hoeft niet dagelijks meer zelf je wenkbrauwen bij te werken”, vat Lorena in de kern samen. „Ik heb altijd een luisterend oor voor de wensen en ik bespreek de mogelijkheden. Al hebben veel vrouwen zich vaak vooraf al goed georiënteerd. Ja, het zijn meestal vrouwen al zijn er ook mannen die wat laten doen aan hun wenkbrauwen.” Ook jongeren kunnen overigens terecht en daarvan weet Lorena dat het enthousiasme bij deze groep heel groot is. „Ik ben zelf ook met mijn behandelingen zichtbaar op sociale media. Dat geeft veel klanten een goed beeld van de resultaten en mogelijkheden. Het verwachtingspatroon en ook de tijd van het herstel van je huid na een behandeling zijn erg belangrijk.”

OOG VOOR DETAIL Ombre Powder Brows, Henna Brows, Brow styling, Brow lift, Lash lift en Wimperextensions One By One behoren tot de mogelijkheden. Met oog voor detail en het vakmanschap van Lorena kiest ze samen met haar klant de meest passende oplossing. „Het gevoel en kennis over de behandeling is uiteraard belangrijk maar als mensen bijvoorbeeld nog niet helemaal zeker zijn van een permanente oplossing als Powder Brows dan is Henna Brows een zeer goed alternatief. Henna is een honderd procent natuurlijk product en heeft effect tot 6 weken.” Powder Brows is het nieuwste als het gaat om permanente make-up. Met een apparaat wordt subtiel pigment aangebracht in de huid. Behandelingen duren, afhankelijk van het type behandeling al gauw een uur. „Bij Henna brows wel. Maar Powder Brows duren langer. En je huid heeft ook tijd nodig om te genezen, na een week of zes volgt daarom een touch-up. Voor de perfectie.”

BEELDSCHOON „Sei-Bellissima betekent ‘Je bent beeldschoon’”, legt Lorena uit. „Ik heb Italiaanse roots en dat vind ik mooi. Je mooi voelen maakt je zelfverzekerder. Voor wie zijn wenkbrauwen vast summer proof wil maken heeft Sei Bellissima nu een mooie aanbieding.” In plaats van de normale 350 euro is een Powder Brows behandeling tot 31 maart mogelijk voor slechts 300 euro inclusief nabehandeling.

door Arnoud J Spaaij 

Sei Bellissima
Victoriameer 3
3825VR Amersfoort
www.sei-bellissima.nl
06 46406766

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie