Rosan Kreijne met Remco de Groot (managing director en afgevaardigde van Lightboxx, links) en Marcel Hooft van Smartphonehoesjes.nl.
Rosan Kreijne met Remco de Groot (managing director en afgevaardigde van Lightboxx, links) en Marcel Hooft van Smartphonehoesjes.nl. OnderNamen

Kreijne Autogroep wint Gouden Parel Eemvallei

10 februari 2022 om 11:16 Zakelijk

AMERSFOORT Kreijne Autogroep, vertegenwoordigd door Rosan Kreijne, heeft de Gouden Parel Eemvallei gewonnen. De prijs werd woensdag 9 februari uitgereikt bij Eenhoorn Meeting Center Amersfoort.

Rosan Kreijne, Kees Kreijne en Jasper Bijl van Kreijne Autogroep streden samen met ondernemers Edwin Overduin (Lightboxx) en Martijn, Stefan en Marcel Hooft (Smartphonehoesjes.nl) om de titel. De Gouden Parel zou oorspronkelijk in december 2021 worden uitgereikt, maar werd vanwege de coronamaatregelen uitgesteld. Tijdens de avond werd live gestemd door leden van het ondernemersplatform OnderNamen Eemvallei.

OnderNamen-uitgever Marlon de Jager reageert: ,,We baalden allemaal dat we de Gouden Parel-uitreiking eind vorig jaar moesten afgelasten, maar het is zo toch nog een mooie avond geworden. Alle aanwezigen konden live hun stem uitbrengen, wat het extra spannend maakte voor de genomineerden. Het was een mooie strijd en wat mij betreft zijn het allemaal winnaars.”

Het was te merken dat de aanwezige leden het fijn vonden om elkaar weer fysiek te kunnen ontmoeten. Er werd volop met elkaar bijgepraat door de ondernemers, onder het genot van een hapje en een drankje. ,,We zitten allemaal op een punt dat we behoefte hebben om het gewone leven weer op te pakken, en daar hebben we een mooi begin mee gemaakt tijdens dit evenement, al hebben we natuurlijk alle nodige maatregelen in acht genomen”, aldus De Jager.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie