Thierry van Ellen vertelt over de noodzaak van een goede nachtrust en hoe dat simpel gerealiseerd kan worden.
Thierry van Ellen vertelt over de noodzaak van een goede nachtrust en hoe dat simpel gerealiseerd kan worden. Peter Beijer
De Specialist

‘Let op de levensduur van matras’

Zakelijk

Thierry van Ellen is de eigenaar van de beddenwinkel Slaapspecialist Van Ellen aan de Van Weedestraat 25 in Soest. Hij vertelt over de noodzaak van een goede nachtrust en hoe dat simpel gerealiseerd kan worden.

Van Ellen: ,,Waar ik mij wel eens over verbaas is het feit dat mensen om de zes à zeven jaar een nieuwe auto vervangen. Ze zijn dan uitgekeken op het oude model en willen een nieuwe. Maar diezelfde mensen doen soms vijftien à zestien jaar met een matras. Investeren in een nieuwe auto is puur luxe, investeren in een nieuw matras is investeren in je gezondheid.”

TIJDIG VERVANGEN ,,Om te voorkomen dat je rug- en nekklachten krijgt en daardoor een minder goede nachtrust hebt, is het belangrijk om je matras op tijd te vervangen. Je matras geeft actieve ondersteuning aan je lichaam, ontlast de spieren en neemt vocht op. Zodat je lichaam optimaal kan ontspannen. Door dagelijks gebruik, je ligt tenslotte elke nacht in bed, wordt de kwaliteit en de ondersteunende eigenschappen van je matras gedurende de jaren steeds minder en ontstaat er kuilvorming of slijtage aan de matrashoes. Maar naast de ondersteunende eigenschappen is het voor de hygiëne ook aan te raden om je matras op tijd te vervangen. Het is erg lastig om exact aan te geven wanneer je, je matras moet vervangen. Dit komt omdat de levensduur van je matras afhankelijk is van het type matras dat je hebt. Wij adviseren om gemiddeld na tien jaar je matras te vervangen.”

,,In onze slaapwinkel aan de Van Weedestraat 25 hebben wij naast een grote collectie matrassen ook genoeg assortiment aan bedden, kussens en beddengoed. Wij hebben de expertise in huis om een perfect slaapadvies te geven. Mensen met rugklachten en pijn in de schouderzones lopen de deur plat bij de fysiotherapeut, terwijl de klachten vaak liggen aan een versleten matras.”

MAATWERK ,,In onze winkel hebben wij matrassen met schouderzones. Puur maatwerk van topmerken zoals Eastborn, Pullman en M line. Matrassen met vochtregulerende eigenschappen zodat u het in bed niet snel te koud of te warm heeft. Dit zijn producten waarmee u uitgerust wakker wordt en fris de dag aankan. Meer energie, niet meer knikkebollen, maar opgewekt de dag doorkomen.”

SLAAPKWALITEIT WINNEN ,,Het is zo zonde wanneer u zich zelf geen goede nachtrust gunt. Heerlijk slapen is veel meer dan zorgen voor een goede ventilatie van de slaapkamer en fris gewassen beddengoed. Zonder dat mensen het misschien weten kunnen ze nog zoveel aan slaapkwaliteit winnen. Kom langs bij onze winkel aan de Van Weedestraat 25 in Soest en maak kennis met een scala aan mooie slaapproducten.” 

Van Ellen Slaapspecialist
Van Weedestraat 25 Soest
info@slaapspecialistvanellen.nl
https://slaapspecialistvanellen.nl
tel: 035 631 7351

advertentie