Van Ellen SlaapspecialistVan Weedestraat 25 Soestinfo@slaapspecialistvanellen.nlhttps://slaapspecialistvanellen.nl
Van Ellen SlaapspecialistVan Weedestraat 25 Soestinfo@slaapspecialistvanellen.nlhttps://slaapspecialistvanellen.nl Peter Beijer
De Specialist

‘Goed matras zorgt voor betere slaap’

9 september 2021 om 09:30 Zakelijk

AMERSFOORT Thierry van Ellen is de eigenaar van beddenwinkel Slaapspecialist Van Ellen aan de Van Weedestraat 25 in Soest. In een serie verhalen in deze krant vertelt hij over de noodzaak van een goede nachtrust en hoe dat simpel gerealiseerd kan worden. 

Thierry deed een schat aan ervaring op in de branche. Zelf zegt hij daarover: ,,Door mijn jarenlange ervaring kan ik zien wat goed is en wat niet goed is. Een bed is een zeer persoonlijk product. Een mens slaapt een derde van zijn leven. In de slaaptijd moet het lichaam herstellen van de dagelijkse inspanningen, zowel fysiek als geestelijk. Wanneer je te weinig of slecht slaapt kost dat energie.”

MATRAS ,,Een oud matras zorgt ongemerkt voor een kwalitatief minder goede nachtrust. Een goed matras gaat acht tot tien jaar mee. Met het ouder worden van het matras wordt ook de nachtrust geleidelijk aan minder goed. De slaap wordt met korte waakmomenten onderbroken en een slecht matras veroorzaakt pijn in de rug en benen. Herkent u dit: een vergadering op het werk en uw gedachten dwalen af, u knikkebolt en u verlangt naar uw bed? Dat is geen after-lunch-dip, maar het resultaat van een oud matras.”

COLLECTIE ,,In onze slaapwinkel aan de Van Weedestraat 25 in Soest hebben wij 600 vierkante meter aan specialistische slaapproducten. Wij hebben een grote collectie bedden, matrassen, kussen en beddengoed in huis. Daarnaast zijn onze experts aanwezig om u een perfect slaapadvies te geven. Mensen met rugklachten en pijn in de schouderzones lopen de deur plat bij de fysiotherapeut, terwijl de klachten vaak liggen aan een versleten matras.”

INFORMATIE ,,De aanschaf van een ergonomisch perfect matras is een uitstekende reden om even naar Soest te rijden. Parkeren is gratis en men heeft alle tijd om u te laten informeren over topmerken als Pullman, M-Line, Eastborn, Avek.” 

Zonder dat mensen het weten kunnen ze nog zoveel aan slaapkwaliteit winnen

SERVICE ,,Daarnaast vinden wij service, naast advies, ook belangrijk. Je hoeft je bij ons geen zorgen te maken wat er met je oude matras moet gebeuren. Wij nemen het oude matras in. Wij hebben contacten met een grote landelijke kringloopwinkel die de matrassen laat hergebruiken in derdewereldlanden en opvanghuizen. Een duurzame en milieuvriendelijke oplossing. Met onze haal- en brengservice komt ons bezorg- en montageteam bovendien tot in de slaapkamer. Voor de aankoop van een gezonde nachtrust wil je geen slapeloze nachten hebben. Kom dus snel langs en laat je inspireren.”

SLAAPKWALITEIT ,,Heerlijk slapen is veel meer dan zorgen voor een goede ventilatie van de slaapkamer en fris gewassen beddengoed. Zonder dat mensen het misschien weten kunnen ze nog zoveel aan slaapkwaliteit winnen. Kom langs bij onze winkel in Soest. Samen met mijn collega Mario Boerefijn laat ik u kennis maken met een scala aan mooie slaapproducten.”

Kijk voor meer informatie op:
https://slaapspecialistvanellen.nl.

Van Ellen Slaapspecialist
Van Weedestraat 25 Soest
info@slaapspecialistvanellen.nl
https://slaapspecialistvanellen.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie