De Vries Slaapcomfort voor iedere nacht

29 oktober 2008 om 00:00 Nieuws

AMERSFOORT - Een stabiele nachtrust en iedere ochtend uitgerust weer wakker worden, wie droomt daar niet van? Ondernemer Jan de Vries maakt die droom waar. Zijn onderneming, De Vries Slaapcomfort, is een echte slaapspeciaalzaak waar het slaapvak tot in de puntjes beheerst wordt.

,,Nachtrust is belangrijk voor een mens”, aldus De Vries. ,,De gevolgen van een min of meer doorwaakte nacht kent iedereen wel. De hele dag moe, moeite met concentreren, kortom een algemeen gevoel van misère. Dat houd je een dag vol en misschien ook wel twee maar het moet niet chronisch worden. Een goed bed en een goede matras staan garant voor een prima nachtrust. Een bed koop je niet zomaar even. Ieder mens is verschillend en dat geldt ook voor de vele soorten bedden, als leek zie je soms door de bomen het bos niet meer. Een gedegen advies is geen overdreven luxe, daar heb je jarenlang plezier van.”

De Vries heeft een uitgebreid assortiment slaapsystemen. ,,Van Auping hebben we echt alles, we zijn dan ook Auping Royal Select Dealer. Auping is een echt Nederlands merk. Ooit begonnen in 1888 met een, voor die tijd, vooruitstrevend spiraalbodem heeft Auping zich ontwikkeld tot marktleider in het segment kwaliteitsbedden. Naast Auping verkopen we natuurlijk ook nog slaapsystemen van andere merken, wel staat kwaliteit voorop bij ieder bed wat we in huis hebben.”

Life Time is het merk op de kinderafdeling van De Vries Slaapcomfort. Het Life Time bedsysteem is afkomstig uit Denemarken en bestaat al ruim dertig jaar. Het duurzame Deense product voldoet aan de hoogste veiligheidseisen en wordt nog steeds op ambachtelijke wijze gemaakt zonder dat er concessies worden gedaan aan de modewensen van de hedendaagse consument. De Vries: ,,Met Life Time kun je jaren vooruit. De kindermeubels laten zich namelijk gemakkelijk uitbreiden of ombouwen. Het hart van elke Life Time opstelling is het basisbed en van daar uit kan je naar eigen smaak variëren of combineren, een prinsessenbed of een piratenbed of misschien wil uw kind wel in een boomhut slapen, het kan allemaal.”

Dekbedden, kussens, bed- en badtextiel zijn overvloedig verkrijgbaar in de winkel. Vooral de keuze in dekbedovertrekken is enorm De Vries Slaapcomfort heeft haar eigen donsatelier waar dekbedden en kussen gemaakt, gereinigd en bijgevuld worden. ,,Een goed dekbed en een passend kussen zijn minstens zo belangrijk voor een goede nachtrust als het bedsysteem. Nederlanders verwennen zichzelf niet zo snel maar op slaapgebied is dat verkeerde zuinigheid.”

u De Vries Slaapcomfort, Arnhemsestraat 4, 033-4 63 38 63, www.devries-bedden.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie