Afbeelding
Pivecollectie
Ondernemer in beeld

De meest gestelde vraag bij TUI at Home: ‘Kunnen we op vakantie?’

11 maart 2021 om 13:10 Zakelijk

AMERSFOORT Elke Ruitenbeek en José Timmerman, zelfstandig reisondernemers in Amersfoort en aangesloten bij de TUI at Home formule, beantwoorden bijna wekelijks deze vraag. ,,Gelukkig zien wij veel goede ontwikkelingen om veilig te reizen.”

,,Mensen kunnen bijna niet wachten om er weer even tussenuit te gaan en wij zelf natuurlijk ook niet. Toch is het voor ons het leukste wat bestaat om iedereen met een gerust gevoel op reis te kunnen laten gaan.

Op reis gaan en de wereld verkennen, het zit in ons bloed. Gelukkig zien wij heel veel goede ontwikkelingen om veilig reizen mogelijk te maken en zijn wij positief over de aankomende zomervakantie. Het aanbod voor Nederland en Europa is enorm uitgebreid, naar verwachting laten de verre bestemmingen nog even op zich wachten.”

TUI AT HOME José en Elke zijn mobiele reisagenten en komen naar je toe. Zij werken beiden zelfstandig vanuit huis en zijn ook op sociale media actief om de consument te inspireren en vertrouwen te geven in het boeken van een reis. ,,De consument is op zoek naar transparantie en zekerheid. Wij snappen dat het best een beetje spannend is om je vakantie nu te boeken, maar door de flexibele boekingsvoorwaarden en de mogelijkheid tot omruilen van je reis of geld terug garanties te kunnen bieden, nemen wij de twijfels graag bij je weg. Bij ons kun je boeken zonder zorgen!”

Wat is het voordeel van het boeken bij een Zelfstandig Reisadviseur van TUI at Home?

,,Gemak en persoonlijk contact, wij vinden altijd snel een passende reis bij jouw wensen en binnen het door jou beoogde budget. Door bijna twintig jaar reiservaring hebben we al heel wat van de wereld gezien. We geven je extra tips en vertellen je waar je die leuke eettentjes kunt vinden. Dat is nu het verschil met online boeken, er wordt altijd gekeken naar wat het beste bij je past en het is niet duurder dan internet! Je hebt altijd maar één aanspreekpunt en wij zijn niet gebonden aan kantooruren.”

Wat doen wij om jou zonder zorgen op reis te laten gaan?
,,We denken met je mee en zorgen dat je goed voorbereid bent. Informeren je over de stappen die jij zelf op tijd dient te ondernemen. Met een goede voorbereiding is reizen heel goed mogelijk en je krijgt er veel voor terug, van dat ene moment dat jij weer met een cocktailtje op je strandbedje zit (uiteraard op1.5 meter) geniet je nu nog zoveel meer dan ooit!! We verlangen allemaal naar de zon, warmte en meer vrijheid.”

Voor welke reizen kun je bij ons terecht?
,,Wij boeken geen reizen naar oranje gebieden, maar wij kunnen aan bijna alle vakantiewensen tegemoetkomen, we proberen de verwachtingen te overtreffen en de klant te verrassen. Ook voor maatwerk, een huwelijksreis of bedrijfsuitje ben je van harte welkom. We hebben naast TUI nog een ruim aanbod van andere partners.”

BOEK MET KORTING Boek jij naar aanleiding van dit artikel jouw vakantie bij TUI at Home Elke Ruitenbeek of TUI at Home José Timmerman dan krijg je als lezer van De Stad Amersfoort van ons 25,00 euro korting op je reservering. Geldig bij een reissom vanaf 500 euro.

Neem voor meer informatie contact op met Elke of José via:
Elke Ruitenbeek: www.tuiathome.nl/elke-ruitenbeek, tel. 06-21902755
José Timmerman: www.tuiathome.nl/jose-timmerman, tel. 06-14856767

Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie