Afbeelding
Dierenpark Amersfoort

Dierenpark Amersfoort: ‘Het wordt steeds zwaarder’

8 maart 2021 om 20:54 Zakelijk Coronavirus

AMERSFOORT Met de verlenging van de huidige coronamaatregelen, is ook de sluiting van Dierenpark Amersfoort weer verlengd. De sluiting duurt nu tot en met in ieder geval 30 maart. ,,Het wordt voor ons park en voor de dierentuinbranche hierdoor steeds zwaarder”, aldus de Amersfoortse dierentuin maandagavond.

,,Wij gaan deze maand het voorjaar in, maar de poorten blijven nog gesloten. Dit maakt het extra moeilijk: het voorjaar is juist een tijd waarin wij altijd veel bezoekers mogen verwelkomen. Wanneer het park opent, is nog onduidelijk en dat maakt deze tijd erg spannend. Wij hopen op een spoedige heropening van ons park; wát kijken wij er naar uit om onze kleine en grote bezoekers juist nu in ons park te zien klimmen en leren over de dieren.”

In de tussentijd zitten ze bij Dierenpark Amersfoort overigens niet stil. ,,Ook als de poorten zijn gesloten, zorgen de dierverzorgers natuurlijk goed voor de dieren. Het voorjaarsgroen wordt goed verzorgd en er wordt, binnen de financiële mogelijkheden, onderhoud aan het park uitgevoerd. We zijn ons aan het voorbereiden om bezoekers – uiteraard wanneer het kan – weer veilig te mogen begroeten in ons dierenpark. Onze bezoekers maken het park compleet.”

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie