Afbeelding
DierenPark Amersfoort

Dierenpark Amersfoort: ‘Sluiting harde klap’

14 december 2020 om 20:08 Corona Coronavirus

AMERSFOORT ,,Veiligheid en gezondheid staan natuurlijk voorop, maar het is voor ons een harde klap dat ons park opnieuw dicht moet en dan ook nog eens precies tijdens de kerstvakantie met daarin onze speciale avondopenstellingen.” Dat is de eerste reactie van Dierenpark Amersfoort op de lockdown die premier Rutte vanavond afkondigde. Als gevolg van de lockdown moet het dierenpark, voor de derde keer deze corona-periode, haar deuren sluiten. De poorten blijven morgen dicht en dat duurt tot in ieder geval 19 januari.

,,Sinds de heropening afgelopen voorjaar, hebben we ons park volledig aangepast om gezinnen een fijn en veilig dagje uit te geven. Ons park is een doorlooplocatie waarbij het bezoek zich bijna volledig in de buitenlucht afspeelt. Dierenpark Amersfoort is en werd dan ook niet gezien als brandhaard, maar het gaat om het vervoer erheen en er vandaan.”

,,Zowel de eerdere tijdelijke sluitingen van ons park als de aangepaste openstelling van de afgelopen maanden binnen de 1,5 meter-samenleving hebben grote impact op ons park. Ondanks deze financiële klap, blijft ook de komende tijd de focus liggen op de beste zorg voor onze dierbewoners. Voor nu gaan we uit van een sluiting van vijf weken en wij hopen jou dan ook vanaf 20 januari weer te kunnen ontmoeten in ons park.”

Mensen die een abonnement hebben, kunnen hier kijken voor meer informatie.

Lees hier meer over de lockdown die premier Rutte vanavond afkondigde.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie