Meedoen kan via een vrijblijvende inschrijving via www.youen.nl/amersfoort.
Meedoen kan via een vrijblijvende inschrijving via www.youen.nl/amersfoort.
Advertorial

Informatieavond over zonnepanelen

17 juni 2020 om 15:15 Zakelijk

AMERSFOORT Het zal zijn opgevallen dat Youen in Amersfoort de Maand van de Duurzaamheid organiseert. Door met elkaar samen te werken kan Youen in een keer een mooie hoeveelheid zonnepanelen installeren, waardoor kostenbesparingen leiden tot scherpere prijzen.

Meedoen kan via een vrijblijvende inschrijving via www.youen.nl/amersfoort. Zoals beloofd brengt samenwerken lagere prijzen. Bij de inschrijving krijgen deelnemers via een email een nummer. Hoe meer mensen zich inschrijven, des te hoger de korting wordt. De korting kan oplopen tot 30 euro per paneel. Zestien panelen betekent dan 480 euro korting. Deelnemers hebben een dak dat geschikt is voor zonnepanelen en mogen ieder een keer vrijblijvend inschrijven.

SOCIAL ENTERPRISE Youen wil een bijdrage leveren aan de maatschappij en dat doet ze door mensen in staat te stellen om zelf stroom op te wekken met behulp van duurzame zonnepanelen. ,,Afhankelijk van de keuze kan de garantie oplopen tot maar liefst dertig jaar! Dat is financieel slim, goed voor ons milieu en het maakt mensen minder afhankelijk van de energiemaatschappij."
Via een app kunnen deelnemers de dagelijkse opbrengst monitoren.

LOKAAL EN REGIONAAL Youen is gevestigd in Zeewolde en Nijkerk. Al geruime tijd is het bedrijf InstallQ gecertificeerd en selecteert voor haar klanten uitsluitend topmerken met een bewezen kwaliteit. Installeren gebeurt met hun ervaren eigen mensen. Jaarlijks plaatsen zij tienduizenden zonnepanelen, dus altijd dichtbij. Dat levert vijf sterren reviews op internet, vanwege de hoge klanttevredenheid.

INFORMATIEAVOND ONLINE ,,Laten we onze situatie positief bekijken en vaststellen dat online bij elkaar komen inmiddels de gewoonste zaak van de wereld begint te worden. Youen verzorgt op donderdag 25 juni 2020 een videomeeting om vragen te beantwoorden over allerlei zaken zoals techniek, de btw-terug-vraag-regeling en het salderen van de energierekening tot nul."

Vrijblijvend aanmelden kan via www.youen.nl/amerfoort. Ruim voor aanvang krijgen geïnteresseerden een link toegestuurd om online te kunnen aanschuiven. Natuurlijk kunnen ze ook persoonlijk met een aankoopbegeleider contact hebben: tel. 085-8222460 of info@youen.nl (Rick Schuurkamp).

Aanvullende informatie over zonnepanelen op www.youen.nl.

Jolanda Woltjer
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie