Tot 30 juni kunnen deelnemers zich vrijblijvend inschrijven via www.youen.nl/amersfoort.
Tot 30 juni kunnen deelnemers zich vrijblijvend inschrijven via www.youen.nl/amersfoort.
Advertorial

Maand van de Duurzaamheid biedt korting op zonnepanelen Youen

3 juni 2020 om 15:05 Zakelijk

AMERSFOORT Zelf stroom produceren met zonnepanelen van Youen is duurzaam en bespaart kosten. Iedere zonnestraal op jouw zonnepaneel geeft direct rendement. Door in de actiemaand juni zoveel mogelijk samen te werken met de mensen uit Amersfoort en omgeving, wordt het mogelijk om grote kortingen te krijgen en te delen met de deelnemers.

De Maand van de Duurzaamheid brengt voordeel en zekerheid, samenwerken loont. Tot 30 juni kunnen deelnemers zich vrijblijvend inschrijven via www.youen.nl/amersfoort.

Bij veel inschrijvingen kan Youen scherper inkopen en dus kan de korting oplopen tot 30 euro per paneel. Scherpere prijzen en betere materialen leidt tot meer zelf opgewekte duurzame energie, die je sneller zal terugverdienen. Garanties kunnen oplopen tot dertig jaar.

AANKOOPBEGELEIDING De eigen monteurs van Youen zijn ervaren en gecertificeerd. Het bedrijf is geaccrediteerd Social Enterprise vanwege haar maatschappelijke bijdrage. Dat biedt veel zekerheid. Voor iedere deelnemer maakt een specialist een plan dat hij persoonlijk met je bespreekt. Pas daarna beslis je of je mee wilt doen. Tijdens het gesprek met de aankoopbegeleider kunnen alle specifieke vragen rondom de eigen situatie aan bod komen, zodat je iets krijgt dat helemaal is toegesneden op de unieke situatie van jouw woning of bedrijf.

INFORMATIEAVOND In een normale situatie wil Youen een gezellige informatieavond organiseren. De bijzondere omstandigheden van nu geven ons allen de overweging om een webmeeting te houden, waardoor je uit je eigen huis een goede informatieavond kunt bijwonen, uitleg zult krijgen en vragen kunt stellen. Inschrijving is mogelijk via www.youen.nl/amersfoort.

EIGEN PLAN EN OFFERTE Tot eind juni worden alle vrijblijvende inschrijvingen verzameld en wordt duidelijk hoeveel korting mogelijk wordt. Voor iedere situatie maakt Youen een eigen plan en offerte. Wanneer je snel besluit om te laten installeren, kun je nog deze zomer de lange dagen met de sterke zonuren benutten om zelf je eigen duurzame stroom op te wekken.

Youen installeert met een veiligheidsprotocol en dat kan doorgaans al binnen vier weken.

Kijk voor meer informatie op: www.youen.nl/amersfoort.

Jolanda Woltjer
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie