Er was geen feestelijke opening maar wel een warm welkom.
Er was geen feestelijke opening maar wel een warm welkom. Arnoud J Spaaij
Advertorial

Nieuwe Boni Euterpeplein geopend

23 april 2020 om 14:30 Zakelijk

AMERSFOORT Boni geeft altijd een mooi feestje als er een nieuwe supermarkt wordt geopend. De nieuwe vestiging aan het Euterpeplein verdient dat zeker maar moest het vorige week zonder zo'n mooie opening doen. Maar wat in het vat zit verzuurt niet.

Arnoud J Spaaij

,,We geven zeker nog een feestje", zegt filiaalmanager Elly van Leuven. ,,Zodra de omstandigheden het toelaten natuurlijk." Van Leuven had gehoopt op een mooi feestje voor de buurt want het eerste Boni-filiaal in Amersfoort blijkt een schot in de roos. ,,Ja, we ontvangen erg veel positieve en leuke reacties. Het is duidelijk dat er behoefte was aan een winkel zoals wij die met Boni bieden."

We pakken de tasjes in als klanten dat willenWARME ONTVANGST Boni richt zich op het segment in de markt waar mensen voor een interessante prijs uitstekende kwaliteit krijgen. Rayonleider Robert Pastoor legt uit: ,,Deze vestiging is een van de eerste Boni's in nieuwe stijl. We hebben vierenveertig winkels en waren al gevestigd in de directe omgeving, zoals in Leusden, Hoogland en bijvoorbeeld Hooglanderveen. Maar nu dus nieuw hier op het Euterpeplein met een winkel van ongeveer negenhonderd vierkantenmeter. We richten ons op het marktsegment met lage prijzen maar we onderscheiden ons met meer service. Klantvriendelijkheid daar zijn we succesvol in."

Een warme ontvangst met een lach tref je bij Boni meent ook Van Leuven. ,,Ook al was de opening vorige week dan wat sober. De afgelopen dagen kwamen ook de winkeliers al een kijkje nemen", gaat Van Leuven verder, ,,en die zijn zonder uitzondering ook blij. De Italiaan, bloemist en de slager, 'Eindelijk' zeiden ze, 'deze Boni past echt op het Euterpeplein. Ja we passen goed bij de mensen in de buurt."

Eindelijk, zeiden ze: Deze Boni past echt op het EuterpepleinBELOFTES Boni heeft een mooie ruime uitnodigende winkel gerealiseerd. Bij de ingang staat een groot bord: Altijd de laagste prijs, de beste kwaliteit en de vriendelijkste van Amersfoort. Een prachtige rij met beloftes die door Van Leuven ook nog eens wordt aangevuld: ,,We zijn rijk in vers, pakken de tasjes in van klanten als mensen dat willen en geven tien procent korting op een bepaald assortiment. Je kan dus meer halen en minder betalen."

DE VRIENDELIJKSTE Boni Amersfoort is een echte en aanvulling voor zuid-oosterlijk Amersfoort. Voor wie niet direct uit de buurt komt, is er achter de winkel ook nog een ruime parkeerplaats. Maar liefst vierenveertig parkeerplaatsen zijn er gerealiseerd. ,,Voor onze klanten maar ook voor bezoekers van het Euterpeplein," zegt Pastoor tot slot. Boni Amersfoort is niet alleen de laagste in prijs en de vriendelijkste van Amersfoort maar heeft ook de meeste ruimte.

Boni Amersfoort
Euterpeplein 1
3816 NM Amersfoort
www.bonisupermarkt.nl
Arnoud Spaaij
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie