Op de website steun-horeca-amersfoort.nl bieden horecaondernemers hun diensten aan.
Op de website steun-horeca-amersfoort.nl bieden horecaondernemers hun diensten aan. Ronald van den Berg

Help de horeca in Amersfoort: 'In eten' is de nieuwe trend

Zakelijk

AMERSFOORT De restauranthouders binnen de gemeente Amersfoort hebben het sinds de landelijke sluiting van alle horecagelegenheden moeilijk. Voor veel restauranthouders zijn de inkomsten van mensen die bij hen komen eten hetgeen waar ze afhankelijk van zijn. Veel restaurants zijn sinds de sluiting van de horeca begonnen met bezorgen en/of afhalen van maaltijden.

Om inzichtelijk te maken welke restaurants dit zijn, wanneer ze open zijn en of de restaurants bezorgen en/of afhalen heeft online marketing bureau GetForward de website Steun-horeca-amersfoort.nl in het leven geroepen.

[OPROEP] Dit initiatief is tevens een oproep aan Amersfoorters, die normaal gesproken uit eten zouden gaan om in plaats daarvan, het eten nu te bestellen of af te halen bij het restaurant waar ze normaal gesproken weleens komen.

Restauranthouders kunnen zich op de website aanmelden met hun restaurant. Op de website krijgen zij dan een eigen ruimte met daarin een overzicht van de openingstijden, informatie over bezorgen en/of afhalen en de gerechten die zij bereiden. Ook restaurants die momenteel gesloten zijn, maar wel cadeaubonnen verkopen staan vermeld onder een aparte rubriek op de website.

[GRATIS] Omdat restauranthouders het op dit moment al zwaar genoeg hebben is aanmelden gratis. De website wordt dagelijks gevuld met nieuwe aanmeldingen om de lijst zo compleet mogelijk te houden.

[DIVERS] Het aanbod van de verschillende restaurants is op het moment van schrijven al erg divers. Zo is er een uitgebreid lunch- en dineraanbod en ook wanneer je zin hebt in pannenkoeken, Italiaans, Thais, vegetarisch of zoetigheid staat er een restaurant naar keuze bij.

Ook zijn er verschillende alternatieven bedacht door de restauranthouders. Zo kun je bij het Stadcafé een borrelplankje met een fles wijn tegen kostprijs bestellen voor een persoon waarvan jij vindt dat hij of zij het verdiend heeft.

Meer informatie op steun-horeca-amersfoort.nl of stuur een mailtje naar info@getforward.nl (www.getforward.nl).

advertentie