Mari: ,,We hebben tapas van de wereld, met invloeden uit het Midden-Oosten, Aziatische en Griekse gerechtjes.
Mari: ,,We hebben tapas van de wereld, met invloeden uit het Midden-Oosten, Aziatische en Griekse gerechtjes." Arnoud J Spaaij
Advertorial

Gevarieerde kaart bij TR3S Tapas en Winebar

26 februari 2020 om 14:06 Zakelijk

AMERSFOORT TR3S Tapas & Winebar is vanaf 24 februari geopend in het hartje van de stad. Je kijkt vanuit het restaurant rechtstreeks op de gezellige drukte van de Stadsring. Als je tenminste niet bent afgeleid door al het lekkers dat er op de kaart staat.

Arnoud J Spaaij

TR3S in Amersfoort is een van de vijf locaties die het familiebedrijf van Mari en Marjolein de Jongh rijk is. De rustieke industriële inrichting is warm en sluit aan bij de sfeer van de restaurants in bijvoorbeeld Barneveld, Meteren en Veenendaal. Het voormalige bankgebouw aan de Stadsring heeft ook glamour. Mari signeerde persoonlijk de inrichting. Marjolein wijst op een paar mooie details zoals de centrale bar, de verschillende etages en de gezellige open haard: ,,Dat is echt het werk van Mari. Bovendien kijken we voortdurend naar leuke nieuwe dingen die we kunnen toepassen in alle restaurants.”

Met z’n tweeën in een romantisch hoekje genieten en ook met een groep vrienden de hele avond uit etenKNUSSE ZITJES De tweehonderdvijftig zitplaatsen zie je eigenlijk helemaal niet terug. ,,Je kan hier gewoon rustig en lekker tafelen, aan de bar zitten, met z’n tweeën in een romantisch hoekje genieten en ook met een groep vrienden de hele avond uit eten,” zegt Marjolein terwijl haar blik dwaalt van enkele knusse zitjes naar een paar de lange tafels met comfortabele banken. De kaart is zeer gevarieerd. Mari: ,,We hebben tapas van de wereld. Invloeden vanuit het Midden-Oosten, Aziatische en Griekse gerechtjes en bijvoorbeeld ook pinchos in verschillende combinaties. Je kan reserveren en dan heb je een avondvullend diner met kleine gerechtjes. Onbeperkt en alles voor één prijs van 29,95 euro per persoon.”

En Mari vult nog aan: ,,Exclusief drankjes, maar wel inclusief heerlijk desserts. Onze gasten weten zo precies waar ze aan toe zijn.” Reserveren, de menukaart verkennen en vast de sfeer voorproeven doe je op de website. Reserveren kan ook telefonisch of via sociale media. Daar houdt een centraal team zich mee bezig. Mari en Marjolein werken zelf natuurlijk ook mee. Hun dochter Mandy en schoonzoon Jordy runnen de vestiging in Tiel en dochter Noa steekt af en toe ook al de handen uit de mouwen. De 3 in TR3S is dan ook een eerbetoon aan de drie dochters in het gezin De Jongh. Een hele organisatie. ,,We werken met z’n zevenen om het centraal te regelen,” zegt Marjolein. ,,En dan heeft iedere vestiging natuurlijk nog de mensen in de bediening. Ook zoeken we in Amersfoort nog mensen die willen meewerken.”

TERRAS Zodra het buiten wat aangenamer wordt biedt TR3S buiten ook een terras om een klein hapje te eten of met vrienden een wijntje te drinken. Niet alleen binnen dus maar ook buiten is TR3S een heerlijk loungeplek en borrellocatie.

TR3S is open op maandag tot en woensdag van 17.00 tot 23.00 uur, donderdag tot 00.00 uur, vrijdag en zaterdag van 12.00 tot 1.00 uur en zondag tot 0.00 uur.

TR3S Tapas & Winebar
Stadsring 69
3811 HN Amersfoort
Tel. 033-2082100
www.tresamersfoort.nl
Arnoud Spaaij
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie