Uitvaartcentrum de Piramide heeft een huiselijke sfeer.
Uitvaartcentrum de Piramide heeft een huiselijke sfeer. Meijerink Uitvaartzorg

Nieuw centrum Meijerink Uitvaartzorg

25 december 2019 om 13:12 Zakelijk

AMERSFOORT Iedereen geeft een eigen invulling aan het leven. Zoals genieten van mooie dingen met familie, dierbaren en vrienden. Toch is het moment van afscheid nemen onvermijdelijk. Nabestaanden kunnen kiezen hoe dat laatste afscheid moet verlopen.

Arnoud J Spaaij

Hans Meijerink van Meijerink Uitvaartzorg zorgt samen met Natasja de Groot dat keuzes en wensen van overledenen en nabestaanden precies naar wens verlopen. De persoonlijke aanpak is daarin cruciaal vindt Meijerink. Eén contactpersoon zonder tussenkomst van telefonistes, sprekende computers of keuzemenu's. Gewoon direct persoonlijk contact.

Meijerink voorziet in veel wensen door met name de persoonlijke begeleiding en aandacht voor wat mensen zelf willen. Uiteraard neemt Meijerink desgewenst ook het initiatief als nabestaanden de regie van een uitvaart graag helemaal overlaten aan de professionals. Meijerink Uitvaartzorg is een kleinschalig bedrijf en kan daarom heel flexibel inspelen op de specifieke behoeften van nabestaanden en maakt van een uitvaart een afscheid geheel naar wens. Vooral de tijd nemen speelt daarbij een belangrijke rol. Natuurlijk staat daar de overleden dierbare centraal in. Nabestaanden kunnen zelf een keuze maken in de manier van opbaren, de momenten van samenkomst, en de sfeer waarin het plaatsvindt.

Meijerink Uitvaartzorg biedt in Amersfoort en omgeving enkele rustige locaties om afscheid te kunnen nemen. Nabij begraafplaats en crematorium Rusthof is er het kleinschalige Uitvaartcentrum de Piramide. De huislijke inrichting wordt enorm gewaardeerd. De Piramide staat op het terrein van Zon en Schild aan de Utrechtseweg. Decentralisatie van de GGZ heeft ervoor gezorgd dat een van de vrijliggende bijgebouwen kon worden ingericht als afscheidshuis. De ligging in het bos net buiten woonwijk de Berg zorgt voor een serene sfeer. Rustig gelegen en toch uitstekend bereikbaar.

AFSCHEIDSHUIS Ook een 24-uurs kamer behoort tot de mogelijkheden. Daarvoor heeft Meijerink het Afscheidshuis de Poort aan de Soesterweg 187-1 in Amersfoort. Afscheid nemen met zijn tweeën of met twintig personen? De keuze kan altijd worden gemaakt. Meijerink zorgt ervoor dat nabestaanden zich welkom voelen, desgewenst met een kop koffie of een glas wijn. Speciale wensen voor de afscheidsplechtigheid past Meijerink vanzelfsprekend in zonder dat je er verder zelf zorgen over hebt.

Meijerink Uitvaartzorg/Uitvaartcentrum de Piramide
Utrechtseweg 266
3818 EW Amersfoort
Telefoonnummer 033-4750045
Afbeelding
Arnoud Spaaij
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie