De Amersfoortse verloskundigenpraktijk Pala bestaat 25 jaar.
De Amersfoortse verloskundigenpraktijk Pala bestaat 25 jaar. Verloskundigenpraktijk Pala
Advertorial

Amersfoortse verloskundigenpraktijk Pala viert 25-jarig jubileum

17 april 2024 om 08:03 Zakelijk

AMERSFOORT Verloskundigenpraktijk Pala heeft al heel wat Amersfoortse baby’s geboren zien worden. Ongeveer 11.000 wel te verstaan. Pala doet dit nu al ruim 25 jaar met veel toewijding en succes. Het geheim? ,,Een heel fijn, hecht en stabiel team”, zo vertelt verloskundige Rixt van Pala. Het doel is om vrouwen vol vertrouwen te laten genieten van een goede zwangerschap.   

Reini en Rixt werken bij Pala en vertellen enthousiast over hoe ze samenwerken met hun team aan persoonlijke zorg rond de bevalling. Daar is in de afgelopen tien jaar veel in veranderd. Er zijn bijvoorbeeld veel meer onderzoeken mogelijk, waardoor ouders meer kunnen kiezen in aanloop naar de bevalling. Ook de startdatum van zorg is vervroegd van veertien weken naar acht weken. Er wordt hierdoor steeds meer gewerkt aan preventie. ,,De geboorte is bijzonder en het is daarnaast mooi om onze cliënten moeder en vader te zien worden”, vertelt Reini. ,,Veel mensen komen terug bij een volgende zwangerschap, het is zo leuk dat je echte Amersfoortse gezinnen ziet ontstaan.” Het werk geeft ook dikwijls leuke interacties in hun vrije tijd. Ouders met hun tienerkinderen die een praatje met hen maken, geven soms leuke ontmoetingen in de stad.

TEAM

Bij Pala wordt er naast hun vakkundigheid die met de tijd mee gaat, ook veel aandacht besteed aan teambuilding. ,,We moeten het ook leuk hebben met elkaar en dit als team dragen”, vertelt Rixt. In het moderne tijdperk wil verloskundigenpraktijk Pala de onbevangenheid van de zwangerschap echter waarborgen. ,,Dat doen we door te werken met kleine teams en door goed met elkaar te overleggen en veel te delen.” 

PERSOONLIJKE ZORG

Pala streeft dan ook naar persoonlijke zorg. ,,Omdat je de cliënten beter leert kennen, kun je ook beter aansluiten bij hun behoeften”, legt Reini uit. Bij Pala zijn ze heel trots dat ze dit werk al zo lang, met zoveel plezier doen en het voelt voor hen dan ook echt als een feest. 

Verloskundigenpraktijjk Pala is te vinden op twee locaties: de Liendertseweg 74 en de Joannes Tolliusstraat 30.
Kijk voor meer informatie op: https://verloskundigenpala.nl..

Deze advertorial wordt u aangeboden door verloskundigenpraktijk Pala. Ook profiteren van het grote bereik van de print- en online kanalen van De Stad Amersfoort.nl? Neem dan contact op met Michel Rodenburg (06-55706846 m.rodenburg@bdu.nl) of onze verkoopafdeling: tel. 0342-494260, verkoop.amersfoort@bdu.nl.

Jessica Damhuis
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie