,,SlowRun is de perfecte manier om bewust te genieten van bewegen", zegt Janneke van Wijngaarden.
,,SlowRun is de perfecte manier om bewust te genieten van bewegen", zegt Janneke van Wijngaarden. SlowRun

Nieuw in Amersfoort: ‘SlowRun is buitenspelen voor vrouwen’

3 april 2024 om 08:42 Zakelijk

AMERSFOORT De lente is in aantocht: het is langer licht en de zon geeft al wat warmte, een fijne tijd om meer buiten te zijn. Met SlowRun Amersfoort kunnen deelnemers ervaren hoe het is om zonder druk, prestatie of een doel (weer) buiten in beweging te zijn. ,,In tien weken werken we in een groep vrouwen aan basisconditie en kracht. Een les SlowRun duurt ruim een uur en bestaat uit een warming-up, afwisselend stevig wandelen en SlowRunnen, oefeningen en een cooling-down. De oefeningen zijn gericht op buikspieren, ademhaling, ontspanning, looptechniek en kracht. Het gaat niet om sneller en beter, maar om plezier hebben in bewegen en je fit en lekker (blijven) voelen”, zegt SlowRuncoach Janneke van Wijngaarden.     

Van Wijngaarden somt de voordelen op: ,,Je bent lekker buiten in de natuur, je bouwt rustig conditie en kracht op, je moet niks want er is geen prestatiedruk, je leert luisteren naar je lichaam en verkleint de kans op blessures. Daarnaast loop je op vetverbranding en verbetert je weerstand. Je gaat je fitter voelen en je lichaam maakt ‘feel good’ stofjes aan.” 

ELKAARS STOK ACHTER DE DEUR

,,Zie jij er tegenop om alleen te gaan sporten? Je bent niet de enige. Misschien denk je dat je niet sportief genoeg bent, zit je te veel in je hoofd, heb je overgewicht of je zit momenteel niet lekker in je vel. Wat de reden ook is, SlowRun is de perfecte manier om bewust te gaan genieten van bewegen. Samen hebben we een hoop plezier en zijn we elkaars stok achter de deur. De start van de nieuwe cursus is op woensdagochtend 10 april om 9.00 uur uur in Birkhoven. Voor 149 euro krijg je tien keer op de woensdagochtend een les, en een extra loop op de eerste zondag van de maand op een andere locatie in/rond Amersfoort.”

,,Wil je meer weten of je aanmelden? Stuur dan een bericht via:
info@slowrun-amersfoort.nl / 06-55840965 of kijk op de website www.slowrun-amersfoort.nl.”

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie