Ook onderweg blijf je gemakkelijk op de hoogte van het laatste nieuws dichtbij huis.
Ook onderweg blijf je gemakkelijk op de hoogte van het laatste nieuws dichtbij huis. Rinus van Denderen

Heb jij De Stad Amersfoort gratis app al? Overal als eerste het laatste lokale nieuws

14 maart 2024 om 16:02 Zakelijk

AMERSFOORT De Stad Amersfoort is ook onderweg, op vakantie of in het buitenland eenvoudig te volgen dankzij onze app. Daarmee blijft iedereen via de mobiele telefoon, iPad of tablet nóg beter op de hoogte van het laatste nieuws uit de Keistad. De app is hier gratis te downloaden bij de Applestore of Google Play.

Eén klik op je telefoon of tablet op het icoontje van De Stad Amersfoort en je zit midden in het nieuws van het moment. Uiteraard zijn altijd de meest actuele nieuwsberichten te vinden, maar de krant is er ook in te zien als e-paper. Daarnaast zijn onze premiumartikelen, exclusief voor abonnees, altijd dichtbij en eenvoudig te lezen.

De nieuwsapp stond al lange tijd hoog op het wensenlijstje van uitgever BDU Media, uw lokale redactie én het verkoopteam. ,,We willen de duizenden online lezers per dag graag iets extra’s bieden. Onze website blijft natuurlijk in de lucht, maar met de app hopen we online nog dichter bij onze lezers te komen’’, legt redacteur Bart Belterman uit.

PREMIUM De stroom aan actuele nieuwsberichten die de redactie gedurende de dag publiceert, vormt het hart van de nieuwe app. Korte nieuwsberichten, aankondigingen en algemene persberichten zijn voor iedereen toegankelijk. Abonnees krijgen toegang tot alle (premium) nieuwsverhalen en interviews. Premiumabonnees kunnen inloggen met hun gebruikersnaam en het wachtwoord dat ze ook voor de website gebruiken.

(Artikel gaat verder onder de afbeelding).


Weet jij wat er speelt bij je om de hoek? - Foto: Jeroen Meines

DIGITALE KRANT Een ander belangrijk onderdeel van de app is de digitale krant, de online weergave van de papieren editie. Wie de huis-aan-huis editie gemist een week gemist heeft, kan deze eenvoudig en volledig teruglezen op mobiele apparaten.
Bezorgklachten over huis-aan-huis editie, ontvangen we bij voorkeur via dit digitale klachtenformulier. Een overzicht van afhaalpunten in de stad is hier te vinden.

AGENDA Naast nieuws en achtergronden beschikt de app ook over een agenda, die een overzicht biedt van evenementen en andere activiteiten in de regio. Lokale uitjes, activiteiten en open dagen kunnen door verenigingen en andere instellingen eenvoudig worden ingediend. Met de knop ‘Deel je nieuws’ op www.destadamersfoort.nl kunnen lezers zelf publiciteit genereren. Alle ingediende agenda-items en Deel je nieuws-bijdragen, komen wekelijks in aanmerking op een plek in onze papieren editie

TIPS De app is de laatste weken al volop getest door medewerkers van De Stad Amersfoort en een selectie van lezers. Maar de redactie is uiteraard ook erg benieuwd naar de ervaringen van lezers. ,,Tips en opmerkingen ontvangen we graag via stad.amersfoort@bdu.nl. Die kunnen we gebruiken om de app beter te maken.’’

Download de app gratis voor zowel Android- als IOS-besturingssystemen door onderstaande code te scannen of klik hier:


Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie