Afbeelding
Google Maps

Lazy Louis wil met petitie terras behouden: ‘Hopen dat we ons jubileum kunnen vieren’

Winkels

AMERSFOORT Bij Lazy Louis doen ze er alles aan om het terras te behouden en daarom wordt woensdag 14 januari een petitie aan wethouder Kees Kraanen aangeboden. Inmiddels hebben ruim 700 mensen een handtekening gezet. 

door Jeroen van der Veer

Al dertig jaar is Lazy Louis een toonaangevende zaak op de Varkensmarkt en doordat onder andere buurman Zeeman van het pleintje vertrok, kon de horecazaak haar terras uitbreiden. Maar dat lijkt nu te veranderen omdat de Varkensmarkt opnieuw ingedeeld wordt. Mogelijk verdwijnt hierdoor het terras van Lazy Louis. 

,,In deze lastige tijd, in verband met de corona pandemie, kan dit de doodsteek voor Lazy Louis betekenen”, laat de eigenaar van de zaak weten. ,,Wij verzoeken dan ook de gemeente Amersfoort het huidige terras van Lazy Louis te behouden en een oplossing te vinden die recht doet aan 30 jaar keihard werken.”  

Eerder zei de gemeente hierover:  ,,We snappen dat dit een vervelende tijd is voor horeca-ondernemers en daarom willen wij ook echt met hen meedenken. Begin volgend kalenderjaar willen we werk maken van de nieuwe indeling en daarbij nemen we ook de noodkreet van Lazy Louis mee. Want, ja...deze heeft ook uiteraard ook bereikt.”

Dit kalenderjaar viert Lazy Louis hun 30-jarige jubileum. ,,We hadden ons jubileumjaar natuurlijk heel anders willen beginnen… maar laten we hopen dat we onze verjaardag ook kunnen gaan vieren met de mensen.”advertentie
advertentie