Afbeelding
Google Maps

Lazy Louis na bericht van de gemeente: ‘Dit kan de doodsteek voor ons bedrijf betekenen’

27 oktober 2020 om 17:40 Maatschappelijk

AMERSFOORT Een genomen beslissing van de gemeente kan wel eens heel nadelig uitvallen voor Lazy Louis. De horecazaak heeft te horen gekregen dat de gemeente het terrasgedeelte grenzend aan het pand aan een nieuwe ondernemer -een fastfoodketen- wil geven. ,,Dit kan in deze tijd de doodsteek voor ons bedrijf betekenen.”

door Jeroen van der Veer

Het zijn door de coronacrisis al zware dagen voor de horeca-ondernemers en het bericht van de gemeente deed het team van Lazy Louis dan ook extra veel pijn. Het terras waarover zij momenteel beschikken op de Arnhemsestraat wordt mogelijk aan een nieuwe ondernemer gegeven en dat zou betekenen dat Lazy Louis van 25 terrastafels naar nog maar 10 tafels aan de gevel zal gaan. 

,,Het moet toch duidelijk zijn dat dit enorme consequenties heeft voor een bedrijf, zeker in deze moeilijke tijd”, laat het horeca-team van Lazy Louis weten. ,,Het gaat om een terras waar wij al sinds 1993 een vaste terrasvergunning voor hebben en uiteraard ook per m2 precario voor betalen. We zijn een gezond bedrijf dat in 2021 al 30 jaar bestaat en mede een stempel heeft gedrukt op de mooie binnenstad van Amersfoort.”

Toch is er nog enigszins hoop, want een definitief besluit is er nog niet gemaakt. ,,We kunnen alleen maar hopen dat er door de medewerkers van de gemeente een besluit genomen wordt dat recht doet aan 30 jaar keihard werken en perspectief biedt voor de toekomst. Wij blijven er in ieder geval alles aan doen om de klanten in de toekomst weer te kunnen verwelkomen...”

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie