Afbeelding
PMN

Afsluiting deel knooppunt Hoevelaken vanwege werkzaamheden

15 februari 2022 om 15:10 Verkeer en vervoer

REGIO Rijkswaterstaat heeft vanaf zaterdag 12 februari uit veiligheidsoverwegingen de parallelbaan ter hoogte van Hoevelaken op de A1 richting Amsterdam afgesloten in verband met een loszittende voegovergang. Sinds maandag is daarom ook de oprit A1 Hoevelaken (14) richting Amsterdam afgesloten.

De parallelbaan op de A1 in de richting van Apeldoorn blijft in gebruik. Rijkswaterstaat adviseert weggebruikers rekening te houden met omleidingsroutes en extra reistijd die kan oplopen tot 30 minuten.

De voegovergang op de parallelbaan is, eerder dan verwacht, aan vervanging toe. Dit blijkt volgens Rijkswaterstaat uit onderzoek naar aanleiding van eerdere schadereparaties. Definitief herstel kan echter niet direct worden uitgevoerd, omdat het gaat om maatwerk en dit vergt tijd. Naar verwachting is dit over vier weken. Na herstel kan de parallelbaan en oprit weer open voor verkeer. Deze reparatie staat los van het project Renovatie Knooppunt Hoevelaken dat later gepland staat.

AFSLUITING Sinds zaterdag 12 februari 10.00 uur is de parallelbaan inclusief afrit Hoevelaken (14) richting Amsterdam afgesloten voor het verkeer. Vanaf maandag 14 februari is ook de oprit A1 Hoevelaken (14) richting Amsterdam afgesloten. Borden langs en boven de weg geven de omleidingsroute aan.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie