Afbeelding
Flint

Flint sluit deuren vanwege coronavirus

13 maart 2020 om 12:28 Recreatie Coronavirus

AMERSFOORT Flint geeft gehoor aan de landelijke maatregel om evenementen met meer dan 100 personen af te gelasten en annuleert de voorstellingen en evenementen tot en met 31 maart. Ook de concerten in de Sint Aegtenkapel worden afgelast. Bezoekers die kaarten hebben voor voorstellingen in deze periode, worden per email geïnformeerd.

,,Op een later moment volgt informatie over een vervangende speeldatum. Het streven is om alle uitvoeringen op een later moment in te halen", meldt het Amersfoortse theater. ,,Restitutie van reeds gekochte kaarten is momenteel niet mogelijk. Gezien de uitzonderlijke situatie kunnen wij kaartkopers en andere bezoekers pas in een later stadium informeren over de afwikkeling. Wij kijken allereerst naar de mogelijkheden de voorstellingen naar een latere datum te verplaatsen. De reeds gekochte kaarten blijven daarvoor dan geldig.

Ook TREK Theaterkeuken & café blijft gesloten tot en met 31 maart.

Kijk hier voor corona-adviezen van het RIVM. Tips, aanwijzingen, suggesties of aanvullingen bij dit verhaal? Laat het ons weten via: stad.amersfoort@bdu.nl. Meer Amersfoort coronanieuws lees je in ons dossier.
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie